2777
2789
عنوان

کادوی جاری

229 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها میخوام جاری جدید رو دعوت کنم بنظرتون چی بهش کادوبدم؟

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا پا گشا؟،

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
پول.غذای خوب پذیرایی خوب تدارک ببین.

پذیراییم خوبه فک میکنم نهارهم مرغ وخورشت فسنجون باشربت وشیرینی ومیوه

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
اره

اگر میخای 1 تومن هزینه کنی، برو طلا فروشی ی سکه چند سوتی اندازه ی تومن بده، بذار تو پاکت کادو بده بهش لنظرم خیلی خوبه باز تصمیم نهایی با خودتونه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

پذیراییم کافیه نه؟پول روشوهرم زیاد قبول نداره براهمین گفتم بپرسم کادویی چی هست اگه نشد پول بدم

اگر میخای 1 تومن هزینه کنی، برو طلا فروشی ی سکه چند سوتی اندازه ی تومن بده، بذار تو پاکت کادو بده به ...

چه سکه ای هست؟