2777
2789
عنوان

روزمرگی های حدیث 🙌🌸

111 بازدید | 12 پست

سلام سلام

امروز ساعت ۷ صبح بلند شدم صبحانه شوهرمو پیچیدم با خودش بُرد سرکار.

خودمم صبحونمو خوردم، خونمو مرتب کردم، پسرم از خواب بیدار شد به اونم صبحونشو ک شامل شیر میشه دادم🤗

تصمیم داشتم به سفارش همسر قورمه سبزی درست کنم، و درست کردم الانم در حال پخته⁦☺️⁩

دوش هم گرفتم در آخرم ی چایی برای خودم دم کردم نشستم پای کتاب خوندن.

شماها تا الان چیکار کردین؟؟⁦♥️⁩

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

من امروزو فقط ب یادش گریه کردم دورش بگردم هیج وقت نفهمید چقد دوستش دارم هرچقدم بهش بگم نمیفهمه. 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح برای نامزدم صبحونه آماده کردم خورد رفت سرکار منم خواب بودم تازه بیدار. شدم😅

خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوون😂⁦♥️⁩

صبح برای نامزدم صبحونه آماده کردم خورد رفت سرکار منم خواب بودم تازه بیدار. شدم😅

وا مگه با نامزدت زندگی میکنی؟

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

صبح ساعت ۶ پاشدم رفتم دوش گرفتم صبحونه خوردیم همسرم رفت سرکار منم رفتم خونه رو یکم تمیز کردم،گلامو آب دادم،جاروبرقی کردم،لباس هارو شستم، کمد دخترمو مرتب کردم همزمان هم بیدارش کردم بریم صبحونه بخوریم 

ناهارم آماده کردم فقط باید بذارمش تو فر الان یه ساعته اینجام 😑😂

من صبح ساعت ۸بیدار باغ شوهرم بودیم اونجارو تروتمیزکردم اومدیم خونه ،خونه رومرتب کردم ،مرغ وزرشک پلو درست کردم باپسرام نوش جان کردیم،الان درازکشیدم توگوشی😍

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

صبح ساعت ۶ پاشدم رفتم دوش گرفتم صبحونه خوردیم همسرم رفت سرکار منم رفتم خونه رو یکم تمیز کردم،گلامو آ ...

خسته نباشی عزیزم، فعالیا😊😘