2777
2789
عنوان

خانما حق با منه یا شوهرم

196 بازدید | 15 پست

خانما من بچم خیلی بچه خوبیه اونقدر مودب متینه ک هر جا میرم میگن چ قدر با ادبه اما یه مدت ک میایم خونه مادرشوهرم از پدرشوهرم برادز شوهرم حرفای رکیک و زننده یاد میگیره،،، بعد یه جا ک تکرار میکنه شوهرم میگه تربیت دست تو هست من میگم خوب کمتر بیا کمتر بمون اونجا یاد میگیره اصلا قبول نداره میگ تو تربیتش میکنی انگار ن انگار اون حرفا رو اونجا یاد میگیره واقعا اونقدر بی منطقه ک دلم میخواد مغزش رو از سرش در بیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوباره حرف بد زدن جلوی شوهرت خیلی محترمانه بگو لطفاً جلوی بچه نگید یاد میگیره تکرار میکنه بزار بفهمه از کجا یاد میگیره

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

مردا همینطورنن عقل ندارن

شوهرم زمستونا همیشه مریض میشه میاد مارو مریض میکنه بعد میگه میخواسی بخاریو زیاد کنی ک مریض نشین

خدا عقلشون بده ما راحت بشیم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

خب اونجا یاد گرفته درسته ولی باید بفهمونی ک زشته بهش تکرار نکنه ولی اره عموما حق با شماس

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
اره ولی خوب خانواده شوهرم میگن ولش کن بچه هست مثلا بدون اجازه من میره جایی میگن بزار راحت باشه

بچت دختره؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

سلام بنظرم شما اگه بگید از خانواده همسرتون یاد میگیره همستون حساس میشه من اگه جای شما باشم وقتی خانواده همسر حرف زشتی جلوی بچه بزنن محترمانه میگم لطفا جلوی بچه نگید معنیشو نمیدونه جایی که نباید کلماتو تکرار میکنه بنظرم مستقیم بگید خجالت بکشن دیگه نگن

خیلی بهش میگم اونجا ک نیره نافرمانی رو یاد میگیره

تنبیه ش کن منظورم کتک نیس ولی تنبیه ش کن ب عنوان مثال فلان کارتون و دوسداره بگو تا زمانی ک این خرف و تکرار میکنی حق نداری ببینی یا فلان خوراکی و دوسداره نده تا معذرت خواهی نکنه 

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)