2777
2789
عنوان

داریم دنبال خونه میگردیم...

1262 بازدید | 62 پست

هرجی میگردیم کمتر و خونه داغونتر به پستمون میخوره.

واقعا خیلی دلم گرفت.

گناه ما مستاجرا چیه؟چرا رهن و اجاره اینقدر شده؟مگه هرکسی درامدش چقدره؟خیلی اعصابم خورده بخدا اولین باره اینقدر احساس غم و غصه دارم واس همچین چیزی

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شرایط شمارو دارم  کجا زندگی میکنی؟

کرمانشاه.

بخاطر محل کارم باید نزدیک محل کارم باشه.خونه ی قدیمی که اصلا نمیشه بهش گفت خونه.

100 تومن رهن.

ما هم شصت تومن رهن دست صاحبخونه داریم .

بقیه شو داریم وام میگیریم تازه اونم معلوم نیست کی بهمون بدن.

از اون  بدتر کرایه س لعنتیه.

ماهی 3 کم نیست واس ما.

تازه هرماه پول اب و برق و این زهرماریا.خورد و خوراک.

منم حقوقی که میگیرم 3 تومنه.از ساعت 1 تا 8 ونیم شب بدون بیمه.

اخع این چه وضع زندگیه دخلمون با خرجمون یکی نیست.بابای بنده خدام برای اینکه خونه ی بهتری بگیره خواست از من کمک بخواد که هرما مبلغی کمکش کنم.

از اونورم 1ونیم قسط کوفتی میدم.بخدا ادم دیوونه میشه تو این مملکت کوفتی

ان شاالله که خونه دار شید.سعی کنید ی خونه نقلی ی جای معمولی پیدا کنید .زیاد دنبال خونه مجهز برای اجا ...

والا بخدا روزی با همین مستاجری جای خوب کرمانشاخ مینشستیم خود خونه هام قشنگ و عالی بودن .اما الان دیگه چشمموم به اون خونه ها هم نمیخوره.الان حتی خونه های قدیمی هم به بدبختی گیرمیاد

منم یک ساله ازدواج کردم ولی انقد قسط هست که تا ده سال دیگه هم نمیشه تکون خورد 

اینروزا دور و وریامم همه  مستاجرن.بخدا واس اونام غصه میخورم.

خدایی حق هر ایرانی نیست که حداقل امکاناتو تو کشورش داشته باشه؟حداقل حداقلش یه خونه ی کوچیک  همه میداشتن؟!چی میشد اخه؟!

اصلا چرا نمیشه دیگه هیچی خرید؟!نه خونه نه ماشین هیچی.ما کوچیکتر که بودیم گفتیم بزرگ شیم صاحب همه چی میشیم.سنمون 30 سالم رد کرد صاحب هیچی نشدیم فقط داریم جوونیمو و عمرمونو هدر میدیم و موهامون سفید میشه

من از الان استرس سال اینده رو دارم🤦‍♀️🤦‍♀️

من بخدا همیشه ادم بیخیالی بودم الان بخدا اشکم دراومده .انگار اصلا مستاجرا ادم نیستن.کی گفته کسی میتونه اون رهنا و اجاره های کوفتی رو بده؟!مگه هرکسی چقدر حقوق میگیره؟!

من بخدا همیشه ادم بیخیالی بودم الان بخدا اشکم دراومده .انگار اصلا مستاجرا ادم نیستن.کی گفته کسی میتو ...

اره دقیقا 

من س ساله ازدواج کردم اون روز مامانم میگفت سری بعد ی خونه نو ساز بگیرید 

انگار پول هست ما دلمون نمیخواد 

واقعا شرایط زندگی رو سخت کردن 

ان شاء الله خدا خونه خودتو نصیب کنه عزیزم 

به حدی امروز اعصابم خورده ازدست این قیمتایی ک تو دیوار دیدم بخدا دارم گریه میکنم.چون احساس میکنم اصلا انگار کسی مستاجرا رو نمیبینه حتی خود خدا