2777
2789
مهریت چقدره؟!  که اگه اونا خواستن قیم بشن مهریتو لاقل از رو اموال جدا کنی  اگرم میتونی ش ...

۱۱۴ تا 

چیزی که بناممه 

میگن دادگاه میگه همون مهریت 

دیگه تعلق نمیگیره 

پرسیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دارم قیم بچم منظورمه

خب یه بزرگتربیارین که حرفشوقبول داره باشوهرتوحرف بزنه قانعش کنه اموالشوبه اسم شمابزنه بعدازمردنش اواره نشید

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

شرایط ندارم وگرنه تا الان جدا شده بودم

خدا صبرت بده من یه خورده از همسرم دلخور میشم خونه واسه آدم جهنم میشه چه برسه یه عمر با نفرت زندگی کنی

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
احتمالا بیماره که امیدی به زنده بودنش نیست ایشونم گویا دست تنهاس بهتره آماده باشه دیگه آدم به جای ...

باشه ولی اگه آدم شوهرشو دوس داشته باشه ب این چیزا فکر نمیکنه

ک متوجه شدم استارتر دوس نداره

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن
ببين عزيزم عمه من شوهرش كه فوت کرد پدر و مادر شوهرش هنوز زنده بودن و همانطور که میدونی پدر و مادر ...

من نصف ملکی بنامهمه که از مهریم بیشتره 

میگن دادگاه میگه همون مهرت

فک نکنم  میتونن بیان بگن که قیم بشن  وای خدا  قیم هم بشن همرو فروختن خوردن

نه اصلا اینجور نیست . قیم چنین حقی نداره . اطلاعاتت خیلی ضعیفه . حتما برو یه مشاوره حقوقی دقیق شرایطتو بگو تا دقیق راهنماییت کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه بابا فوت کرده بود اینجا نبودم  از قبل باید بدونم  خانوادش خیلی بدن  بمیره میخان ...

همسرتون میتونه دارایی رو به شما صلح عمری کنه اینجوری بغد فوت همه چیز مستقیم به شما میرسه 

من نصف ملکی بنامهمه که از مهریم بیشتره  میگن دادگاه میگه همون مهرت

اصلاپیامای منو خوندی؟

چیزی که به نام شما هست جز ارث نیست که دادگاه بخواد در موردش نظر بده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عمو هم میتونه قیم شه 

اگه مادر بچه ها نباشه بله اطرافم دیدم گلم ار خودم نمیگم هم شوهرم تو بچگی پدرش فوت شده هم دوستم هر دوش قیم مادرشون بوده حتی دوستم میگفت عموم خیلی تلاش کرد قیم بشه اموال ما رو بخوره ولی نتونست قیم مادرم بود 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍