خانواده خودم هستن بچه هم دارم خانوادش ده ساله ندیده
یعنی دور از جون الان همسر شما فوت شدن ؟
خانواده اش خبر دارن یا ندارن ؟
اگر خبر ندارن که حتما باید خبر بدی . اگر خبر دارن و نیومدن که شما کفن و دفن رو میتونی راحت انجام بدی با اطرافیان خودت ولی برای انحصار وراثت ماجرا داری با خانواده اش
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی در ارتباط نباشیم اونا باید باشن؟ زن نمیتونه ؟؟
چه ربطی به ارتباط داشتن داره؟؟؟میگم هزینه کفن ودفن مردباخانواده پدریشه چون اوناام ازاموال شوهر ارث میبرن ولی اگه شماوضع مالیتون خوبه وبچه هاتون بزرگن شماباید هزینه کنید.
ببخشید ناراحت نشید اینجوری میگم خیلی خونسرد هستید و راحت از مرگ همسرتان حرف میزنید آدم تو اینجور موقعیت فکر نکنم به همچین چیزی فکر کنه اصلا ناراحتی نمیزاره چیزی به ذهن آدم بیاد نمیدونم شاید من اینجوری هستم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بریزن سرت،خب تااون موقع کجا بودن؟؟ زن دیدم با همکارشوهرش خیانت کرد علنی شوهره خودکشی کرد قبلشم دلیلشو با ویس به عموش گفته بود ،زنه محکم و پرو نشست تومراسم تازه پاچه میگرفته،بعدشم حقوق وماشین و خونه را خوشگل نوش جون کرد
پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر