2777
2789
عنوان

واسه کسایی ک کنکورشونو خراب کردن…

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برا اون حال پدر و مادرت گریم گرفت .خداراشکر که جبران کردی و با وجود متأهلی پشتکار و جدیت به خرج دادی انشاله مراحل پیشرفت رو یکی پس از دیگری طی کنی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
منم برا اون حال پدر و مادرت گریم گرفت .خداراشکر که جبران کردی و با وجود متأهلی پشتکار و جدیت به خرج ...

اره خیلی بد بود مامانم اون شبی ک قبول نشدم تا صب بغلم کرد ک نکنه قرصی چیزی بخورم میترسید طفلی

هر وقت ناامید میشدم یاد اون شب میفتادم 

اولین کسیم ک خبر قبولیم داد بابام بود دوباره باز گریه کرد😂😍

😍دختر کرد🥰عشقم دخترم و پسرم😘🦋
چرا مصاحبه رفتم نمره کاملش گرفتم ولی ظرفیت قبل از ۸ هزار پر شد اون سال تا۶ هزار ور داشت 

پس ریسکه واقعا نه؟

به نظر شما من با تراز۷۵۰۰ بزنم فرهنگیان یا نه؟

اینم در نظر بگیرید که میگن ظرفیت امسال رفته بالاتر

نمیخوام اینجورری بشه که  امسال نه فرهگیان بشه نه هیچ چیز دیگه 🥺

فرهنگیان ب چ درد میخوره  آخه حقوقش خیلی کمه  

عزیزم من الان دانشجوم ماهی۶میگیرم کدوم دانشجو ایقد حقوق می‌گیره؟؟؟سال اول تدریس حدود۱۰/۱۱ میشه بعدش میره بالا

😍دختر کرد🥰عشقم دخترم و پسرم😘🦋
علوم انسانی

خیالم راحت شد. 

فکرکردم تجربی هستید اخه 8 هزار برای فرهنگیان تجربی رتبه خوبیه

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس