2777
2789
عنوان

خوابیدن به پهلو بعد عمل بینی

24445 بازدید | 53 پست

بچه ها من چهارروز دیگه میشه 1ماه که بینیمو عمل کردم دکترم گفت بعد 1ماه به پهلو بخواب باید تا سه ماه رعایت کنم یا یک ماهه کافیه؟؟ الانم ازخواب پاشدم دیدم به پهلو خوابیدم خیلیییی ناراحتم بینیم چیزیش میشه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بعد ده روز به پهلو خوابیدم  بینیم هم هیچیش نشده . بینی با این جور چیزا هیچیش نمیشه فقط ...

مرسیی عزیزم فقط یه سوال من دیشب فک کنم چسبمو سفت زذم این وسط ابروم یه حالت تحت فشاره انگاری بعد گفتم چسبمو کلا بازنکنم کنارهاشو گرفتم یکم باز کردم الان حساس شدم باز عوض کنم یا نمیخاد؟ 

ببین یک ماه کافیه بعدش بینیت جا میوفته خودتم حس می کنی راحت می تونی به پهلو بخوای تا صبح فقط حواستم ...

باش حتما مرسی عزیزم من فقط دیروز حس کردم چسبمو سفت زدم بین ابروهام تحت فشاره بعد بادست کنارهاشو کشیدم ه شل شه الان نمیدونم باز یعنی عوض کنم خیلی حساس شدم

منم استرس داشتم دکترم دست زد به نوک بینیم گفت ببین چقدر برات محکم کردم نوکشو چیزی نمیشه

دم به ساعت اینه دستمه ببینم نوکش نیومده پایین  

از همه هم میپرسم

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__