2777
2789

سلام عزیزان . من پارسال دخترم و بردم دکتر گفت باید امپول رشد بزنه که من براش نزدم امسال هم یه دکتر دیگه بردم به اسم مظاهری ایشون هم گفتن تزریق باید انجام بشه. دختر شما 150 رو پر نمیکنه، خیلی نگران هستم شماها همه مادرین و نگرانی منو خوب درک میکنید تو رو خدا تجربه هاتون و بگید ممنونم.  دخترم نیمه اوله ۹۵‌ .7سالش و تموم کرده اما قدش مث ۵ ساله هاست .۱۱۰ قد ،۱۸ کیلو وزن. کم‌کم کنید نظرتون و بگید لطفا عزیزان. موندم سر دو راهی زدن و نزدن

سلام عزیزم

رشد قد به عوامل ژنتیکی و محیطی بستگی دارد . عزیزم شما میتونید با انجام ورزشهای کششی و تنظیم ساعات خواب که حتما ده شب خواب باشه چون هورمون رشد در شب ترشح میشه و تغذیه سالم به رشد قد فرزندتون کمک کنید . شنا و نرمش‌های کششی و غذاهای سرشار از کلسیم می‌تونه کمک کنه . 

عزیزم پزشکان فوق تخصص غدد اطفال شهر ما هم اکر نیاز باشه هورمون رشد را پیشنهاد میدن منتها حول و حوش بلوغ . تا جایی که من می‌دونم . به این زودی پیشنهاد نمی‌دن . به اطرافیان ما حدود یازده سالگی پیشنهاد دادند . که اتفاقا یکی از اونها انجام نداد و با اصلاح سبک تغذیه و انجام ورزش کششی قدش متناسب شد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سن استخوانی از سن تقویمی عقب تر بود ؟ آزمایش ۴مرحله ای هورمون رشد کمبود هورمون داشت؟ دکتر مظاه ...

بله.
دکتر مظاهری ک برای همه فقط امپول رشد تجویز میکنه.
اخلاق منشی هم صفر
خود دکتر یک دقیقا هم معاینه نکرد بلافاصه امپول هورمون رشد تجویز کرد.

بله. دکتر مظاهری ک برای همه فقط امپول رشد تجویز میکنه. اخلاق منشی هم صفر خود دکتر یک دقیقا هم معاینه ...

جدی یعنی دکتر خوبی نیست پس خوب شدی گفتی چون میخواستم دخترم رو ببرم پیشش! عزیزم اگه عکس مچ دست انداختی سن استخوانی عقب باشه و آزمایش ۴مرحله ای هورمون رشد کمبود هورمون داشته باشد یعنی علت کوتاهی قد کمبود هورمون باشه پس لازم که هورمون بزنه ، ولی یوقت های عقب بودن  سن استخوانی علت ها ی دیگه ای داره که دکتر همه آزمایشات رو بررسی می‌کنه و در آخر اگه لازم بود هورمون رشد تجویز می‌کنه یعنی به راحتی تجویز نمیکنن  ،اگه کرج هستین یه سر پیش خانم دکتر فاطمه آقا مهدی مراجعه کنید دکتر خوبی هستن .