2777
2789
عنوان

بارداری یا سقط

371 بازدید | 26 پست

سلام دوستان بذارید از اولش بگم من ماه قبل پریود که شدم یه پریودی سنگین و دردناک بود جوری که دکتر برام سونو نوشت برم علتش مشخص بشه اینم بگم یه روز قبل پریود بی بی زدم منفی بود. سونورو روز ۱۶ پریودی رفتم که نشون داد دوتا پولیپ اسانت و خورده ای دارم .گذشت تا روز ۲۳ پریودی که من علایم بارداری داشتم شک کردم بی بی چک زدم یه هاله خیلی ضعیف داشت رو۲۵ پریودی تکرار کردم یه هاله پررنگ افتاد رفتم ازمایش بتا دادم بتا شد۴۳ .دیروز رفتم دکتر میگه احتمال۹۹ درصد باردار نیستی و ماه قبل سقط کردی و اینا هم که تو سونو هستن پولیپ نیستن بقایا هستن و بتات برا همین بالاست حالا قرار شد امروز عصر دوباره بتا رو چک کنم.ولی بی بی چکام روز به روز پررنگ تر میشه .حقیقتا من نتونستم باور کنم باردار نیستم.نظر شما چیه؟دوره هام ۲۸ روزست و الان۲۷ پریودیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر میگه بودی و متوجه نشدی اما بی بی زدم منفی بود نمیدونم

خب هیچ چیز گرم نخور تا موعدت برسه ببینی چ‌خبره.اگه قبلا باردار بوده باشی ک بتات باید روز ب روز بیاد پایین یا بی بی چکت باید روز ب روز کمرنگ تر شه

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
خب هیچ چیز گرم نخور تا موعدت برسه ببینی چ‌خبره.اگه قبلا باردار بوده باشی ک بتات باید روز ب روز بیاد ...

خب منم واسه همین میگم باردارم حالا امروز عصر معلوم میشه ولی دیشب که دکتر اینا رو بهم گفت دنیا روسرم خراب شد

خب منم واسه همین میگم باردارم حالا امروز عصر معلوم میشه ولی دیشب که دکتر اینا رو بهم گفت دنیا روسرم ...

خیره ان شاءالله.

منم چشمم خشک شد ک ی بی بی چک مثبت ببینم تو عمرم

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

ببین عزیزم اصلا تو زمینه بارداری اونم ماه های اول به دکترا اعتماد نکن 

اجازه بده چند روز که عقب انداختی آزمایش خون بده ، تازه بعد از اونم صبر که تا ۸ هفته بعد برو سونو بده 

اصلا به این حرفهای دکترها هم اهمیت نده فقط می خوان استرس الکی بهت بدن 

خیره ان شاءالله. منم چشمم خشک شد ک ی بی بی چک مثبت ببینم تو عمرم

من این ماه هرچی میزنم مثبته از روز ۲۳ پریودی تا الان منتها اولش یه هاله خیلی ضعیف ولی الان دیگه کاملا مثبته

ببین عزیزم اصلا تو زمینه بارداری اونم ماه های اول به دکترا اعتماد نکن  اجازه بده چند روز که عق ...

راستش به خاطر پولیپ ها میترسم میگم اگه واقعا الان باردارم و اوناییم که تو سونو بودن پولیپن باعث سقط نشن

تازه ضخامت رحمم زیاد بود

من این ماه هرچی میزنم مثبته از روز ۲۳ پریودی تا الان منتها اولش یه هاله خیلی ضعیف ولی الان دیگه کامل ...

چرا ازمایش نمیدی

راستش به خاطر پولیپ ها میترسم میگم اگه واقعا الان باردارم و اوناییم که تو سونو بودن پولیپن باعث سقط ...

شاید اصلا به خاطر بارداری بوده همه اش 

بعدشم کی گفته پلیپ باعث سقط میشه؟ نهایت یکم بیشتر باید احتیاط تو دوران بارداری 

فقط استراحت کن و آروم باش تا چند روز دیگه که بری آزمایش بتا ببدی