سلام خوبی عزیزم شما با سرلاک چاق شدی؟ کدوم سطحشو خریدی؟ و اینکه بعد چه مدت اثر کرد
ممنون میشم راهنماییم کنین
از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
راسیب؟؟؟؟ از داروخونه میتونم تهییش کنم؟ بعد چه مدت استفاده اثرشو دیدین؟
از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
[QUOTE=308566770]راسیب؟؟؟؟ از داروخونه میتونم تهییش کنم؟ بعد چه مدت استفاده اثرشو دیدین؟ [/QUOTEاره شربت راسیب داروخانه میفروه قکرکنن الان بیستوخورده ای بشه
یک شیشه کامل استفاده کردی بعدبرورو ترازو وسطاش اصلا وزن نک هرشیشه۵الی۶کیلو اضافه میشی ازبس ک اتهارو قوی میکنع معده دیگ بازمیشه
اول ک میخری شب قبلشام بخور یکن تادوروز خواباوره بعدعادی مشه تمام ویتامینای ب روداره خیلی ...
خیلی ممنون عزیزم خدا خیرت بده واقعا خیلی نیاز داشتم به نظرت تا یه ما چند کیلو میتونم چاق شم؟ یه بطریش چن ماه طول میکشه تموم شه؟