2777
2789

بچه ها تاپیک قبلیم گفتم عمه ام بامن دشمنی داره و ارزوشه بدبختی منو ببینه و دنبال اینه زندگی منو بهم بزنه و حتی گفت به شوهرت میگم تو هرزه ایی و... بعد بابام هم بجای اینکه طرف من باشه و با خواهرش دعوا کنه.گیر داده به مادر بدبختم که اره تقصیر توئه و کلی با مامانم دعوا کرده 😔😔بمیرم برای مادرم 😔درصورتی که مادرم بی گناهه.بنظرتون فردا برم مامانمو‌ چند روز بیارم پیش خودم که بابام حساب کار دستش بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بابات تقصیر رو انداخته گردن مادرت؟ تقصیر چی رو؟ چی بهش گفته؟ 

گفتع تقصیر مامانمه که به من گفته عمه ام فلان حرفارو پشت سرم زده .ولی مادر بیچاره ام روحشم خبر نداره

بابات زورش به بی گناه رسیده .

ی روز داشتم با شوهرم حرف میزدم اونم داشت ی چیزز تعمیر میکرد و پسرم یهو دسش اورد جلو چاقوهه نزدیک بود ببره دستشو .شوهر من بهم گف اگر دست بچه رو بریده بودم دهنت پر خون میکردم ..حالا من پای سینک طزف میشستم .اصلا کاری ب اونا نداشتم ..میخام بگم فقط مامانت تنها نیی

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد