2777
2789
عنوان

دعوای بابام و زور گویی هاش به مامانم بخاطر من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه ربطی به شما داشته😑😑 دست پیش میگیره پس نیفته

همون دیگه .یه لحظه حس کردم اون بچه بچهی من نیس .من یه ادم غریبه ی بی لرزشم ..بخاطر اون حرفش دو روز باهاش قهر بودم .هرچند اون حرفاشو میزنه بعددمیگه منظوری نداشتن

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      
فداتشم عزیزم خدا همه مادرهارو حفظ کنه

آمین عزیزم.ناراحت نباش عمتم خوشبختی شمارو میبینه ناراحته دگ مث عمه منه عروسیمم نیومد آخرشم ی عالمه حرف زد پشت سرم ولی من اصا جوابشو ندادم فق گفتم واگذارت میکنم بخدا خودشم دختر داره دگ خدا جوابشو بده

آمین عزیزم.ناراحت نباش عمتم خوشبختی شمارو میبینه ناراحته دگ مث عمه منه عروسیمم نیومد آخرشم ی عالمه ح ...

اخه یه بار حرف. دوبار حرف.هزار بار حرف زشت بهم زده منم دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم 

اخه یه بار حرف. دوبار حرف.هزار بار حرف زشت بهم زده منم دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم 

مهم نباشه برات اعصاب خودتو خرد نکن خوشحال باش ک انقد خوشبختی ک اونا ناراحتن دارن حرص میخورن ب زندگیت