2777
2789
عنوان

کسایی که بچه دار شدن پشیمونن یا نه؟

220 بازدید | 19 پست

سلام بچها خوبید خدا بچها و خانوادتون رو واستون حفظ کنه من ۲۳ سالمه و میخام بچه دارشم میشه بگید کسایی که بچه اولین و تازه ازدواج کردن از بچه دارشدنشون راضین یا نه .؟

من که راضی‌ام. سخته. ولی چیزای خوب همیشه سخت بدست میان

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم تموم زندگی منه، از تموم وجودش لذت میبرم. زندگی بدون اون برام معنی نداره.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

الان ما که بچه دوم داریم نظر ندیم؟؟؟😁

والا الان با هزار زحمت پسرمو خوابوندم،فقطم بهانه میکرد،میگفت بزار لامپو روشن خاموش کنم،بزارم رو اپن بازی کنم 

دنزدیک نیم ساعت رو کولم دورش دادم و بوسش کردم تا خوابش برد ولی نه پشیمون نیستم 

والا اگه اوضاع مناسب بود و خودمم حوصلشو داشتم بیشترم میاوردم

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اون اوایل که خیلی خسته میشدم بسی پشیمان و درمانده هم میشدم بعله

بعد از بچه دار شدن، خیلی خوشیای آدم گرفته میشهژ تا چند سال، مثل یه خواب راحت، یه بیرون رفتن بی درد سر، یه مسافرت راحت، سینما و...

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

من تازه ازدواج نکردم 

ولی بچه با تمااام سختی هاش پشیمونی نداره 

البته سعی کن حتماااا از سمت شوهرت هم ok بگیری و مطمئن باشی مسئولیت پذیره و همه کارا رو دوش شما نیست

من که بچه ندارم ولی جز یه نفر که اونم به زبون نمیگه ناراضی ام ولی از حرکتهای معلومه خیلی راضی نیست  ندیدم کسی بگه ناراضی ام چون بچه هر چی باشه از پوست و گوشت و خون خود ادم 

خیلی سخته بخصوص اگه بچه بدقلقی باشه که گاهی قشنگ به غلط کردن میوفتی دور از جون ولی همون خنده و حرفای خوشمزس و بوس کردناشون دلتو میبره تمام خستگیات در میره

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

تا دنیا بوده آدمها و همه موجودات بچه آوردن هیچ کس هم پشیمون نشده .حالا که میخوای بیاری زودتر   بیار تا انرژی و جوونی داری چون بچه انرژی زیادی از آدم می گیره .تا سی سالگی دو تا بیار بعدش هم پروندشو ببند بزار کنار .

همه چیز تغییر می کنه حتی س . کس تون یه خواب دلچسب نداری یه حمام با خیال راحت اماااااا بچه بازم عالیه اولش خیلی سخته کم کم بهتر میشه و البته عادت می کنی و کلا دوران تنهایی فراموشت میشه که چطورادمی بودی