2777
2789

امروز دختر دایی مامانم با پسرش که ۱۴ سالشه اومد در خونمون

جریان پارسال این بود قرار وصلت بشع با دخترش که داداشم چیزایی دید کنار کشید

بماند چقدر بی آبرویی کرد و چوبشم خورد

امسال بعد یکسال

کم کم با مامانم ارتباطه شکل گرفت

رفت و امد بود

ولی دل مامانم هنوز با دختره بود 

و دوست داشت وصلت اوکی شه

داداشمم بعد یکسال دید حسی بهش داره ولی بعدش چیزایی از خود دختر دید ادامه ب چت و صحبت نداد

تا امروز که...

دختر دایی مامانم اومد در خونمون ساعت ۱٠ ونیم صبح این حدودا

ب داداشم گف اگه نمیخواستی نباید پیام میدادی

حالا ک دادی باید بگیریش

هرچیم.شده شده تو دختر منو ی مدت میخواستی الانم.باید بخوای و مث مرد تا اخرش بری

داداشم گفت مگه من نامزدی گرفتم

دخترت پیام میده سلام صبح بخیر روز خوبی داشته باشی من جیکارش کنم؟؟

:/

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها جلو در با صدای بلند بلند حرف میزد همسایه هاهم بشنون

بهش گفتم یواش ابرو داریم

گفت اون چهارتا پسر بلوکتون میخوانت که ابرو واست مهم شده؟؟؟

گفتم من تو راه ازدواج و شوهر نیستم

خلاصه رسید ب جایی گفت قران بیارین

قرااان بدیننننن

من قرآنی دختر دایی خودم از کربلا برام اورد که عجیب آرامشیم میداد بهم

اونو دادم بهش

ب داداشم گفت دست بذار روش بگو جونم در راه قران دخترتو نمیخوام

داداشم دست گذاشت اینو گفت

بعد نوبت مامانم شد

مامانمم گفت

بعد صفحه اول قران رو گرفت دستش

یه چیزی گفت که یادم نیس

فقط نگام ب قران بود وقتی فهمیدم میخواد چیکار کنه خواستم برم قران رو.ازش بگیرم

ولی پاره کرد

برگ برگ شد قران

بعدم پرت کرد جلو منو داداشم و مامانم

وااای یا خدا  از اینا باید ترسید 

شده خون بشه شوهر واسه خودشون و دختراشون رواج میدن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها همش میگم کاش قران رو.نمیدادم دستش

چون مامانمو داداشم اینقدر اعصابشون.خورد بود اون.لحظه متوجه نشدن چ دروغی میگن

اونم ک قران رو اونکار کزد

امشب اسفند دود کردم صوت ایته الکرسی گذاشتم تو خونمون

چون ۲۸ محرم بود جز ۲۸ خوندم

که تا اخر صفر گفتم ب حرمت قرآن هر روز جز همون روز رو میخونم

ولی بازم دلم اروم نیس

خودش قران رو برد وزنش کنه شکلات بگیره

ولی من.فکرم درگیره

راه دیگه ایم هس انجام.بدم؟

بعد صفحه اول قران رو گرفت دستش یه چیزی گفت که یادم نیس فقط نگام ب قران بود وقتی فهمیدم میخواد چیکا ...

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای تنم لرزید

راست میگی ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

چرا قسمت اخرشو نمیتونم باور کنم.قسم اینجوری خیلی سنگینه چرا قرانو وسط اوردین همون اول میگفتین نری زنگ‌میزنیم‌پلیس

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷