2777
2789
عنوان

بی بی چک کاذبه یا ن

131 بازدید | 20 پست

۶ ماهه اقدامم و هر ماه نهایتن یه روز قبل موعد یا یه روز بعد موعد پری میشم

این ماه هی احساس درد شکم و کمر دارم ن زیاد و باخودم میگفتم پری میشم

یک هفته قبل پری بی بی چک زدم منفی بود

الان ۴ روزه از موعدم میگذره و هیچ خبری نیست نیم ساعت پیش دو تا بی بی چک زدم هردو مثبت شد

امکان داره هر دو کاذب باشه؟

فردا دو تا دیگه میزنم ببینم مثبت میشه یا ن

امکان داره ک بی بی چکا کاذب باشه و بیخودی دلمو خوش کرده باشن؟

❤️کاربری دست سه نفره❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا کاذب باشه مبارکه باشه مادر شدی

اخه یه بار پارسال یه دونه زدم کاذب بود و منم خوشحال بعد پری شدم الان دیگه هروقت بی بی چک میزنم دو تا میخرم میگم نکنه کاذب باشه الان هر دو تا مثبت بودن

یک هفته قبل موعد پریودم زدم منفی بود الان ۴ روزه از موعد میگذره و  مثبت شد هر دوتا یه ترس عجیب تو دلمه میگم نکنه بیخودی خودمو خوشحال کنم

❤️کاربری دست سه نفره❤️
به بی بی چک اکتفا نکن صبح برو‌ آزمایش‌ بده ایشالا که باردار باشی 😍

ببخشی میپرسم من بلد نیستم و شهر غریبم و تنهام

کسی نیست ازش بپرسم چیکار کنم

برگ ازمایشگاه  بگم ازمایش بارداری میخوام یا برم دکتر عمومی برام ازمایش بنویسه بعد برم ازمایشگاه

❤️کاربری دست سه نفره❤️
ببخشی میپرسم من بلد نیستم و شهر غریبم و تنهام کسی نیست ازش بپرسم چیکار کنم برگ ازمایشگاه  بگم ...

هر دوتا کار رو میتونی کنی

همینطوری‌ بری آزمایشگاه و بگی ازمایش بارداری میخوام بدم هم انجام میدن واست عزیزدلم