2777
2789
عنوان

فرق کراش با هیزی چیه؟

228 بازدید | 12 پست

وقتی بگی رو یکی کراشم خوبه مشکلی نیست ولی بگی هیزم ناراحت میشه. خب مگه این دوتا یکی نیستند؟ 

مخصوصا برا پسرا که حتی اگه عاشق هم بشن بازم ب جنبه جنسیش فکر می‌کنند چ برسه ب کراش. 

بعضیا میگن تو کراش فقط علاقه عاطفی هست ولی ب نظر من ی معنی عام داره که هم جنسی رو شامل میشه هم غیر جنسی رو نظر شما چیه؟

زیر ۲۰ سال ریپلای نکنه مرسی🙂

کسی ک هیزه چشش دنبال همس

کراش یکیه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراش ینفره  هیزی تاکسیه

اره اینم هست ولی خب بعضیام هستند که هر روز رو یکی کراشن 

و از اون طرف شخص هیز هم ممکنه فقط تو کف ی نفر باشه

زیر ۲۰ سال ریپلای نکنه مرسی🙂
بنظرم جفتش یکیه. کراش درواقع بدون شناخت از طرف مقابل و از رو ظاهر و رفتار سطحی طرف به وجود میاد. هیز ...

نههه. بابا کراش مثل عاشق شدن یکطرفس هیزی یعنی به همه نگاه بد داشتن 

فقطططط خدا بنده هاش هیچن ازسال ۹۸ عضوم ولی هربار با یه کاربری جدییید
اره اینم هست ولی خب بعضیام هستند که هر روز رو یکی کراشن  و از اون طرف شخص هیز هم ممکنه فقط تو ...

نه اصلا هیز به همه چشم داره 

هیزی یعنی رد میشی از خیابون به مردم نگاه بد کنی تیکه بندازی و اینا 

کراش یعنی از یکی یکم خوشت بیاد و تو ذهنت همه ش بهش فکر کنی ممکنه ناخوداگاه نگاهت بهش افتاده باشه یا همکلاسیت باشه فامیلت باشه و … 

هیزی رو آره راست میگی ولی کراش سطحی تر ازعاشق شدنه. خیلی سطحی تر

اره میدونم عشق نیست مشابه فیکه شه  درکل توصیف کردم گلم