2777
2789
عنوان

عفونت و خشکی واژن

547 بازدید | 13 پست

سلام خانوما توروخدا کمک کنین من دو سه هفته پیش رفتم دکتر زنان برای عفونت لیزر کرد واژنمو ودارو داد خوب بودم تا اینکه نزدیکی انجام دادم بعداز اون دوباره عفونت گرفته منو و دوباره خشکی واژن گرفتم چکار کنم که دیگه عفونت سراغم نیاد

همسرت درمان نشده بود.باید همزمان درمان بشین

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

ببین ی عرقی هست دوازده گیاه که این هم برای درد قاعدگی و تنظیمش خوبه هم عفونت طریقه مصرفشم اینه یک هفته بین دو پریودیت ینی این ماه که پاک شدی تا ماه بعد هر روز روزی ی بار بعد از غذا نصف فنجان ازش بخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگم میگه من خوبم تو مریضی

شوهر منم قبول نمیکرد.میگفت من هیچ علائمی ندارم.هرچی بهش میگفتم عفونت توی اقایون علایم نداره فکر میکرد من از خودم میگم....از بهمن تا الان درگیر عفونتم...این سری دکتر به هردو دارو داد.بعد همسرم‌پسر عمه اش هم پزشکه

زنگ زد درمورد داروها سوال پرسید.بعد بهش گفت که خانومم قبلا این داروها رو استفاده کرده اما من نکردم.بعد پسر عمه اش گفت اشتباه کردی تو هم باید مصرف میکردی وگرنه این مشکل هیچوقت حل نمیشه...

دیگه بخاطر اینکه پسر عمه اش رو خیلیییی قبول داره،داره مصرف میکنه...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
دستت دردنکنه. میگن قرص لایکتوفم هم خوبه شما استفاده کردین؟؟

لاکتوفم خوبه .درصورتی که عفونتت رو درمان کنی.بعد برای اینکه مجدد مبتلا نشی بهت لاکتوفم میدن.قرص لاکتوفم تشکیل شده از باکتری های مفید بدنه..چرک خشک کن نیس که درمان عفونت باشه..پیشگیری کننده اس

شوهر منم قبول نمیکرد.میگفت من هیچ علائمی ندارم.هرچی بهش میگفتم عفونت توی اقایون علایم نداره فکر میکر ...

اره دقیقا شوهرمنم همین حرفا رو میگه. شما خشکی واژن هم دارین؟؟

اره دقیقا شوهرمنم همین حرفا رو میگه. شما خشکی واژن هم دارین؟؟

بله...همیشه نه، ولی اکثر اوقات دارم