2777
2789
عنوان

دعواکردم باشوهرم

381 بازدید | 19 پست

خانما توروخدا یکی راهنماییم کنه من مشکل دارم با خانواده شوهر مادرشوهرم میاد از شهرستان یک ماه یک ماه میمونه منم اعصابم نمیکشه یک ماه باهاش بمونم چون خیلی رفتار وحرفای زشت میزنه و اینوشوهرم قبول نمیکنه هروقت زنگ میزنه دعواس خونمون دخالت های بیجا حرفای سبک سرامشب زنگ زد بع شوهرم  فرشاتونو بذین بشوزن من تازه عروسم یک سال ازدواج کردم گفتم تمیزه هی دیذم گیره اخر بلند گفتم سال دیک میشورم ناراحت شد ب شوهرم گفت دیگ نمیام خونتون زنت ناراحته شوهرم قطع ک چرا مادرم بی احترامی کردی الان هشت ماه حامله م مگ حرف بذی زدم ؟همیشه سمت اون همیشه قلبمو شکونده بحثمون شد کفت تکلیفتو روشن میکنم فردا منم خسته سدم زنگ زذم ب بابام گفتم شوهرم کارتون داره شوهرم گفت فردا میام خونتون صحبت میکنم ناراحتیمو دید کونشو کرد خوابید همیشه سرمادرش منو ناراحت میکنه همیشه الویتش الان حس میکنم کلا دوستم نداره فک کنین زن حامله بچه توشکمش فدای مادرش من چیکار کنم خسته شدم دیک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه این بزگترایی که فقط اسمشون بزرگتره وگرنه فقط بلدن دعوا بندازن تو زندگی زن و شوهر ی مشت عقده ای که هر بلایی سر خودشون اومده میخان سر اینو اون بیارن مخصوصا مادر شوهر بگو اخه زنیکه چی گیرت میاد زن حامله رو دق بدی الهی لال بشی 

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید ♥️🍷🍷🍷♥️🍷

چراجلوشوهرت انقدربامادرشوهرت گاردمیگیری...همون لحظه بگوباشه بعدکارخودتوبکن ...وقتی پیش شوهرت عصبانیت وخشم وحاضرجوابی نشون بدی اون حقوبه مادرش میده...منم اویل زیادسرحرفای مادرش دعوامیکردم اماالان کارخودمومیکنم احترام اونارم بهترپیش شوهرم نگه میدارم

با پنبه سر ببر....اون لحظه ک ننش داشت غرغر می‌کرد ساکت میموندی یا جلو رو ننش میگفتی باشه....بعد ب شوهرت میگفتی عزیزم آلام وقت شستن فرش نیست چون هم فرشم داغون میشه هم تمیزه نیازی نیست...بمونه بچم بدنیا بیاد ی خورده بزرگتر شد میدم.....دقیقا این فوضولی رو ننه شوهر منم داشت 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔