2777
2789

چقدر خرجتون میشه ؟ از لحاظ رسیدگی به داخل خونه در حد گل و گچ

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما ساختیم کلا تکمیل شد گچ بری سنگ و سرامیک همه اش ۷۷۵ میلیون 

جهان را با نسیم پرچم سرخت تکان دادی❤تو با جان دادنت بر هر امید مرده جان دادی❤به خاک افتادی و تاریخ با افتادنت برخاست❤زمین افتادگان‌ را اشتیاق آسمان دادی❤چگونه از تو ای احسان مطلق دست بردارم❤که حتی دشمنت را هم در آغوشت امان دادی❤

سال ۹۶ بابام ساخت اونم دو طبقه شد ۱۰۰ میلیون

سال ۱۴۰۰ عموم ساخت یه طبقه ۵۰۰ میلیون

دیگه ببین الان چجوری شده همون یه تومن درمیاد 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

ما ساختیم کلا تکمیل شد گچ بری سنگ و سرامیک همه اش ۷۷۵ میلیون 

کی چقدر زیر بنا گرفتی؟

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
یه زمانی یه تومن یه میلیون بود... 

دقیقا 😔

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

کی چقدر زیر بنا گرفتی؟

تازه یک ماهه تموم شده ۱۳۰ متر 

جهان را با نسیم پرچم سرخت تکان دادی❤تو با جان دادنت بر هر امید مرده جان دادی❤به خاک افتادی و تاریخ با افتادنت برخاست❤زمین افتادگان‌ را اشتیاق آسمان دادی❤چگونه از تو ای احسان مطلق دست بردارم❤که حتی دشمنت را هم در آغوشت امان دادی❤