2777
2789

سلام من ماه اول اقدامم دکتربهم لتروزول داد شبی دوتاخوردم ازسوم پریودم تا هفتم.یازدهم رفتم سونو دوتافولیکول داشتم ۲۲و۱۲با ضخامت۵.فولی هامم یکیش تو چپ بود یکیش توراست.همون شب امپول اچ سی جی زدم و روزهای ۱۲/۱۳/۱۴/۱۵پریودیم رابطه داشتم.ممکنه بارداربشم؟روز هشتم بعد از امپول هم بی بی زدم منفی بود فهمیدم اثرآمپول از بدنم رفته.الانم یه روز دارم به پریودیم یهو پاهام سرد میشن یهو بدنم داغ میشه زیر شکمم هم گاهی درمیگیره مثل درد پریودی.گاهی تهوع زیر.همش ترشح دارم زیادشدن.امروزهمش کسل و خوابالودبودم.بی بی زدم یه ساعت پیش قسمت تی رنگش پخش شد.چرخه هامم از 26روزه تا35روز.بنظرتون باردارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من ماه اول اقدامم دکتربهم لتروزول داد شبی دوتاخوردم ازسوم پریودم تا هفتم.یازدهم رفتم سونو دوتاف ...

برای بار اول اقدام خیلی استرس داری اما این و بگم تمام مسیر و دکترت درست رفته بیست درصد در اولین اقدام احتمال بارداری هست اما امکانش هست باردار بشی اما بیبی دو روز بعد از موعد جواب میده عموما. استرس هورمون پروژسترون و که وجودش باعث میشه جنین به رحمت بچسبه رو از بین میبره و بارداری رخ نمیده حواست باشه خودت و مشغول کن

برای بار اول اقدام خیلی استرس داری اما این و بگم تمام مسیر و دکترت درست رفته بیست درصد در اولین اقدا ...

من پریودیام نامنظمهماه گذشته26روزه بودماه قبلش31.ماه قبلش35.قبلیش32قبلیش27روزه.الان نمیدونم چکارکنم