2777
2789
عنوان

کنکور

268 بازدید | 23 پست

سلام من پایه دهم رو خوب جمعبندی نکردم چون هر مشاوره ایی ک گرفتم گند زدن ب درسام ی برنامه خیلی بد بهم دادن و استرس دارم حالا هم میخام برم یازدهم خیلی میترسم 

استرس کنکور دارم ک ی دفه رتبه خوبی نیارم کسی هست دهم یازدهم باهم تو سال کنکور خونده باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا توی سال کنکور هر سه پایه مرور میشه نترس الان که یازدهمی می تونی مباحث پایه ی دهم که توی یازدهم هست رو بخونی یا یکسری از مباحث که مهم تر هستند و اگر الان کلاس و مدرسه نداری می تونی از این یک ماه استفاده کنی بعضی از مباحث دهم را ببندی

APOBANGPO💜💜
بجای گریه برنامه بریز و بخون و برسون هنوز وقت داری نگران نباش

اره لعنت ب این مشاوره هایی ک گند زدن ب درسام خدا ازشون نگذره 

استرس پایه یازدهم رو دارم میترسم از پسش بر نیام از اون طرفم امثال یازدهم نهایه میترسم نمره کم بگیرم 

اره لعنت ب این مشاوره هایی ک گند زدن ب درسام خدا ازشون نگذره  استرس پایه یازدهم رو دارم میترسم ...

نه امسال نهایی نیس و اینکه به جز فیزیکش اون یکیا تقریبن اسونتر از دهمن نگران نباش اخرشم اگ دیدی نتونستی برسی برو کلاس خصوصی

#کاربر آقا       #الله پس بهشت کدومه؟چرا هر چی که دادی بده...
نه امسال نهایی نیس و اینکه به جز فیزیکش اون یکیا تقریبن اسونتر از دهمن نگران نباش اخرشم اگ دیدی نتون ...

من رشتم انسانیه 

والا دارن خودشونو جر می‌دن ک برای کنکور ۱۴۰۴ معدل نهایی پایه يازدهم هم تاثیر داره

رشته انسانی ام  بیشتز استرس ریاضی و عربی دارم آخه سر اینا ضعف دارم حالا منطق بماند ک اونم برام ...

اصلا نترس وقتت زیاده

منم انسانیم 

ببین من مشاور نیستم بتونم راهنماییت کنم چون از توانایی هات خبر ندارم ولی خب یه راهنمایی میکنم خودت ببین میتونی پیش بری یا نه

الان یک ماه از تابستون مونده بشین ریاضی منطق عربی فنون دهمو بخون خوب و تست بزن

اگه تونستی جامعه جغرافیا و تاریخم بخون ولی اینا چون حفظیه نمیخواد زیاد درگیرش شی 

یازدهمت که شروع شد هر درسیو که معلم بهت دادو خوب بخون درکنارشم تست بزن نمیخواد به خودت فشار بیاری که زده شی

تابستون دوباره دهم یازدهمتو مرور کن پیش خوانی از دوازدهمم اگه تواناییشو داشته باشی میتونی انجام بدی

فقط چون تاثیر معدل قطعی شده و سال به سال بیشتر میشه حتما به نمره های دروست حتی سرکلاسی و مستمر اهمیت بده چون اگه بزاری فقط نهایی بخونی برات سخت میشه

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

وقت هست به شرطی که از گرداب استرس و ترس بیایی بیرون.

اگه میتونی مشاور از پیج مدیکال بگیر.واقعا معرکه ن.

خودت هم سعی کن روی دروست کنترل داشته باشی و شیوه و نحوه ی برنامه ریزی رو یاد بگیری.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

وقت هست به شرطی که از گرداب استرس و ترس بیایی بیرون. اگه میتونی مشاور از پیج مدیکال بگیر.واقعا معرک ...

والا من ی بار از مدیکال گرفتم افتضاح ب تمام معنا خیلی بد بود دیگ گفتم تا عمر دارم با تیم مدیکال نگیرم دیگ نمیدونم شما رشتتون چی بوده و مشاورتون کی بود۶

اصلا نترس وقتت زیاده منم انسانیم  ببین من مشاور نیستم بتونم راهنماییت کنم چون از توانایی هات ...

ممنون از راهنماییت 

ی سوال داشتم شما ک رشته انسانی هستید درس های روانشناسی جامعه شناسی فلسفه ریاضی تاریخ یازدهم چطوریه سخته یا آسون 

ببخشید این همه ازتون سوال کردم