شبی ۵۰۰خرج حیون میکنه از مادرم میگیره بعد بهش میگه پدر سگ شام نداری بمیر خوب 🥺دلم برا ماماتم کبابه همش به مامانم فحش میده مامانمو میزنه بابام که با زن دیگشه این خواهرممم اینقد که با مامانم بده با زن بابام بد نیست مامانم زنگ زده بهم میگه یه هفته هست که شام نخوردم و نهار هیچی نداریم تو یخچال اخه مامانم بیرون نمیره خواهرممم خزید نمیکنه براش
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من