2777
2789
عنوان

خواهرم ول خرجه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تو هیچی نمیگی به خواهرت؟

اینقد دعوا کردم باهاش حز کینه هیچی نداره چی بگم والا تو زندکی آدم نیستین بد دردیه توف سر بالاست بزرگ‌تره منه هرموقع دعوام می‌شد فرداش میگفت فتنه فتنه منم مجردی خونه گرفتم بازم مامانم هرروز زنگ میزنه میگه من کرسنمه نهار نمیپزه شام نمیپزه خدمتکار داشتیم ولی انداختش بیرون انکار دوس داره مامانم زجر بده میگه بمیری الهی

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
واقعا راست میگی ؟؟؟😢😢😢😢😢😢 این خواهرت حقشه هر بلایی سرش بیاد  

اخه توف سر بالاس تقصیر زن بابامه چون از موقع اون این خواهرم دیونه شده طرف دار زنس مامانم بی زبون اصلا اگه زبون داشت زنه نمیومد سرش

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
اینقد دعوا کردم باهاش حز کینه هیچی نداره چی بگم والا تو زندکی آدم نیستین بد دردیه توف سر بالاست بزرگ ...

نمیتونی دست مادرتم بگیری ببری خونه مجردی ؟؟؟ و اینکع خواهرت از کجا حقوق میگیره سر کار میره؟؟؟

من جات بودم خواهرتو دوتا میکردم

نمیتونم بزرگ‌تره من حریفش نیستم توروت نگاه میکنه میگه من باهات نسبت ندارم بعد که پول لازم داره عزبزم پنج تومن بده بخدا اصلا دارم دیونه میشم آدم اینقدر بیرحم

توکمک مامانت بکن  

نمیتونم من از اون خونه دعوا کردم امدم فحش خواهر دادم به بابام سر زن گرفتنش اونم گفته هیچ وقت نیا تو خونم نمیتونم برم اونجا

بيرونش كنيد بره پيش آقاش دختره رودارو  مگه مامانت چه گناهي كرده تا آخر عمر از دست شوهر و بچه ا ...

بخدا اینقدر مامانم مظلومه که نگو مامانمو میزنه فحش پدر مادر میده بعدم میشینه گریه میکنه زنگ میزنه بابا که اره مامان اذیتم مرده اصلا دستش با زن بابا رفته تو کاسه انگار میخوان مامانمو بکشن مامانم همش میگه خدا بزرکه

اخه توف سر بالاس تقصیر زن بابامه چون از موقع اون این خواهرم دیونه شده طرف دار زنس مامانم بی زبون اصل ...

بمیرم الهی 

اگه جات بودم میزدم تو دهن خواهرت 

عوضی اشغال

خیلی عصبانیم از دست همچین بچه های بی عقل و احمقی 

تو این وسط به مامانت برس 

نزار اذیت شه 

مامانا مقدس هستن بخدا 😥😥😥😥😥😥

بخدا اینقدر مامانم مظلومه که نگو مامانمو میزنه فحش پدر مادر میده بعدم میشینه گریه میکنه زنگ میزنه با ...

اين كه انقدر هلاكه زن باباشه چرا نميره اونجا با اونها زندگي كنه ؟ خدا به مامانت رحم كنه با اين بچه ناخلفي كه داره

خب تو چه کاره‌ای؟ برو بزن تو دهنش و از خونه مادرت پرتش کن بیرون دو تا تو دهنی بخوره میشینه سرجاش ...

من خونه بابام سر زنش فحششش دادم نمیتونم برم  زن بابام آشنای عموم اینا بوده دختر عموم زن داداشامو زناشونو فحش دادم بابام اکه بفهمه میرم خونه میکشتم با داداشام واسه همین من خودم پول داشتم مجردی خونه گرفتم ملا پولدارین مشکل پولی نداریم ولی مامانم نا خوشه نمیتونه برا خودش خرید اینا کنه خدمت هم داشتیم خواهر و بابام رد کردن رفته الان خواهرم از کارت مامانم پول برمیداره ولی برای مامانم خرج نمیکنه از اون ور میره به بابام میگه برای زنت کلی خرید میکنم