2777
2789
عنوان

لباس قرمز رنگ جیغ برای عروسی خوب نیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 61 پست
بد نیس عزیزم ولی منم حس میکنم قدیمی شده  ولی با این وجود. چون ساده اس توی چشم نمیزنه

من پارچشو گرفتم هنوز ندوختم شما مدلی دارین ک فک میکنین ب روز باشه چون میخام باز نباشه 

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

سفید بپوشی میگن مگه عروسی ( اینو راس میگن) 

کرم و نباتی و شیری هم همین بساط

سیاه بپوشی میگن مگه اومدی عزا

سبز بپوشی میگن واسه حنابندونه عروسه

قرمز بپوشی میگن تو چشمی😐

لخت بروووو عزیزم😍

چه زود یک سال شد....😔💔   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه

چرا خیلیا میگن قدیمیه💔مهمه برام خوشگل باشه لباسم فعلا فق پارچشو گرفتم

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
من پارچشو گرفتم هنوز ندوختم شما مدلی دارین ک فک میکنین ب روز باشه چون میخام باز نباشه 

والا من فعلا فقط دنبال لباس عروسم 😁😂 لباس جدید به چشمم نمیاد ولی همین هم قشنگه عزیزم ؛ دوسش داری بپوش 

همه هم واس لباس عقد من ایراد میگیرن ولی من عین خیالم نیست دوس دارم وینتج باشه لباسم 

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
والا من فعلا فقط دنبال لباس عروسم 😁😂 لباس جدید به چشمم نمیاد ولی همین هم قشنگه عزیزم ؛ دوسش داری ب ...

وینتج ینی چی

اخه اگ مختلط باشه مشکل داره  مجلس زنونه من واقعا نمیفمم مشکلش چیه

مشکل نداره بابا😐بپوش هرچی عشقت میکشه

گفتن چرا قرمز بگو چون این رنگ دوسدارم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما