2777
2789

اصن حال و. حوصله کار کردن و رسیدن ب خونه رو. ندارم خونم کثیفی ازش میباره همه جای خونم کثیفه از اشپزخونه و سرویس بهداشتیا گرفته تا اتافخوابم🤦🏻‍♀️

چیکار کنم لعنت ب این تنبلی

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙

شوهرت چیزی نمیگ؟

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری طاقتت میاد 

اونوقت مامان من هرروز باید حیاط و خونشو جارو کنه

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

این حد از کثیفی دیگه به این راحتی تمیز نمیشه یکیو بیار کمکت کنه

برا روحیه خودتم بده انقد شلخته و کثیف باشی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

منم همینطوریم همه چیم وسط خونین خدارو شکر شوهرم زیاد سخت نمیگیره دیروز بلخره پاشدم فکر کنم هشت ساعت داشتم تمیز میکردم شوهرم میگه باز داری چی کار می‌کنی بیچاره عادت کرده بوده به کثیفی خونه😁

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱