بچه ها من چند روز پیش چندتا از دندونام رو پر کردم بعد چند روز هی اذیتم میکرد با آینه نگاه کردم دیدم زیرش رو چندتاش رو درست نکرده فقط از رو درست کرده یعنی کلا خییییلی اشکال دارن همشون بعد دوباره رفتم گفتم بهش هول هولکی یکی دوتاش رو درست کرد باز امروز میبینم مشکل داره. واقعا خیلی حرصم گرفته میگم حالا سر همه اینجوری کلاه میذاره شکایت ازش سخته؟ کسی بوده نتیجه گرفته باشه؟
من حوصله ندارم زیاد پیگیر شم فقط میخوام یه کاری کنم به بقیه دیگه آسیب نزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واای. یکی از بازیگرامون چند سال قبل سر مته دندونپزشکی شکسته بود و فرو رفته بود تو لثه س. دکترم یا متوجه نسده بود یا اینطوری که میگفت به روی خودش نیاورده بود. خلاصه بعد کلی عفونت و درمان کارش به پیوند استخون کشیده بود. باید خیلی دقت کنیم تو انتخاب پزشک. بعضی هاشون هم مهارت ندارن هم گیجن.
وااای اون دیگه کی بوده!اصلامگه ۴تادندونوتوی روزپرمیکنن! حالاچندگرفت؟
8میلیون. حتی نخ دندون درست نمیره بینشون. نگا میکردم کلا واسه هر مریض 10 دیقه یه ربع وقت میذاشت. به نظرت به هرکی میشناسم بگم اسمش رو آبروش رو بردم گناه داره یا باید بگم؟ واقعا میخوام یه کاری کنم با بقیه اینطوری نکنه شناخته بشه
منم دوهفته پیش دندونم وکشیدم ،نابودم کرده،بی شرف انقدرفشار به فک اورد که داشت سرم میترکید دندونی که قبلا عصب کشی شده بوده جراحی میخاست توسه دقیقه انجام داد،آخرشم حالاکه رفتم بخیه هاشو کشیده ،تازه باپیشنهاد خودم عکس نوشته رفتم گرفتم ،حالا معلوم شده ریشه جامونده راحتم گفت طوری نیست خودش میاد بالا،جامعه پزشکی ودندانپزشکی رو ،دیگه کثافت گرفته سرتاپاشو