2777
2789
عنوان

کیا برای عروسی طلا نخریدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 35 پست

من خودم یه خورده زود عصبانی میشم همسرم آروم تره شاید منظورش این بوده اخلاقی جبران میکنه برام

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یه خورده زود عصبانی میشم همسرم آروم تره شاید منظورش این بوده اخلاقی جبران میکنه برام

جواب پیامتوچی داد؟

زایمان کردی؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

از دیشب نه پیام داده نه زنگ زده 

این حرفاش بدجور رو مخم میرفت که میگفت همه اطرافیانم سیسمونی و جهاز دختر گرفته ولی پسر طلا نگرفته

دیشب گفت به داماد خواهرم خونه هم دادن

البته یه مقدار عصبانی بود ولی منم قاطی کردم

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

کارم اشتباه بوده بعد ۳ سال اسم طلا اوردم؟

من اصلا برام مهم نیست این چیزا ولی حرفای خود همسرم باعث شد

کارم اشتباه بوده بعد ۳ سال اسم طلا اوردم؟ من اصلا برام مهم نیست این چیزا ولی حرفای خود همسرم باعث ش ...

فقط کارنکردشو یادآوری کردی که زبانش شایدکوتاه بشه

ناراحت نباش وکش نده حق باتویه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بهش گفتم تو این ۳ سال خیلی جاها هزینه کردیم میتونستی تو مناسبتا یه گرم طلا برام بخری سرمایه زندگیمون پیشد

کارم اشتباه بوده بعد ۳ سال اسم طلا اوردم؟ من اصلا برام مهم نیست این چیزا ولی حرفای خود همسرم باعث ش ...

هیچ اشتباهی نبوده

نه طلا خریده

نه خونه و ماشین زده به نامت

توقع سیسمونی داره؟

نهایتا به مامانت بگو برات طلا بخره جای سیسمونی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
هیچ اشتباهی نبوده نه طلا خریده نه خونه و ماشین زده به نامت توقع سیسمونی داره؟ نهایتا به مامانت ب ...

عروسیم نگرفته

توفففف سر درد شدم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

به نظرم نباید عصبانی بشی و حرفت رو با عصبانیت بگی خصوصا پیام ، تا میتونی پیام نده که اولا مدرک هست ثانیا تو پیام هزار برداشت میشه 

هر وقت همسرت سرحال هست سر بحث رو باز کن و در این مورد با صبوری حرف بزن