2777
2789
عنوان

تراز ۹۵۰۰ کنکور :)

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 33 پست
مشاوره فرهنگیان زیر هزار میخواد 

اها ...ان شاالله قبول بشی...

تا چند روز دیگه رتبه ها میاد  ، حتی اگه رتبه ات زیر هزارم نشد باز انتخابش کن ، شاید شد ...

من خبر از مدل تراز دهی و رتبه های انسانی ندارم وگرنه بهت میگفتم حدودشو 🌸

خیلی ممنونم ازت درباره این رشته خبر داری؟ کسیو ندارم از آشناها که راهنماییم کنه...

من خودم همین رشته رو خوندم با رتبه 200 

سوالی داری بپرس

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعااااا😍😍😍😍 چشای قلبیییی

آره عزیزم البته من سال 93 قبول شدم 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من خودم همین رشته رو خوندم با رتبه 200  سوالی داری بپرس

آینده شغلیش چطوریاس؟

از لحاظ درآمد؟

میتونم تا دکترا ادامه بدم؟ که استاد دانشگاه بشم

میشه باهاش کلینیک زد؟

کلا شما راضی هستین از انتخاب این رشته؟

من تو کنکور روانشناسی ۱۰۰ زدم

به نظرتون استعداد روانشناس شدن رو دارم ینی؟

و اینکه حافظ قرآن هستم توی پذیرش فرهنگیان تاثیر میزاره؟

ببخشید سوالام زیاد شد😅

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
آره عزیزم البته من سال 93 قبول شدم  

به به خیلیم عالی

باور نمیکنین چقدر خوشحال شدم که با شما آشنا شدم

دوست داشتم کسیو پیدا کنم درباره این رشته بهم توضیح بده🥺💛

آینده شغلیش چطوریاس؟ از لحاظ درآمد؟ میتونم تا دکترا ادامه بدم؟ که استاد دانشگاه بشم میشه باهاش کل ...

تا دکتری میتونی ادامه بدی و خب آینده ش از لحاظ درآمد که توی آموزش و پرورش چیز زیادی عایدت نمیشه ولی به لحاظ پرستیژ و جایگاه شغلی میتونی پیشرفت کنی 

ولی خارج از آموزش و پرورش بله میتونی توی کلینیک ها و مراکز مشاوره کار کنی که البته علاوه بر مدرک تحصیلی باید رزومه خوبی هم داشته باشی 

برای تدریس توی دانشگاه هم باید از آموزش و پرورش استعفا بدی تا مثلا بتونی عضو هیئت علمی دانشگاه بشی ... مگر این که گاهی بری حق التدریس یا این که استعفا ندی و جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان بشی

آینده شغلیش چطوریاس؟ از لحاظ درآمد؟ میتونم تا دکترا ادامه بدم؟ که استاد دانشگاه بشم میشه باهاش کل ...

برای روانشناس شدن باید روانشناسی بخونی گلم 

من ارشدم رو روانشناسی خوندم ، می‌خوام دکترا هم روانشناسی بخونم 

تا دکتری میتونی ادامه بدی و خب آینده ش از لحاظ درآمد توی آموزش و پرورش چیز زیادی عایدت نمیشه ولی به ...

اگه خدا کمک کنه

دوس دارم عضو هیئت علمی بشم..

ممنونم ازتون

کلی کمکم کردین🥺💛

به به خیلیم عالی باور نمیکنین چقدر خوشحال شدم که با شما آشنا شدم دوست داشتم کسیو پیدا کنم درباره ا ...

برای منم باعث خوشحالیه که بتونم راهنماییت کنم عزیزم 

برای روانشناس شدن باید روانشناسی بخونی گلم  من ارشدم رو روانشناسی خوندم ، می‌خوام دکترا هم روا ...

بله شنیدم که میشه ارشد رو روانشناسی خوند

و به نظرم خیلی فرصت خوبیه و بهترین انتخابه

اینکه حافظ قرآنی برای مصاحبه و گزینش عالیه 

حتما اعلام کن 

اگه خدا کمک کنه دوس دارم عضو هیئت علمی بشم.. ممنونم ازتون کلی کمکم کردین🥺💛

ان شاءالله موفق باشی 

فقط به اون بحث گرایش که گفتم دقت کن 

اشتباهی که من کردم و الآن بسیار پشیمونم

اینکه حافظ قرآنی برای مصاحبه و گزینش عالیه  حتما اعلام کن

بله،حتما میگم

مخصوصا اینکه من چشمام خیلی ضعیفه

امیدوارم بخاطر حافظ بودن

از این عیب چشم پوشی کنن🤦🏻‍♀️