2777
2789

دست دو بگیر 

زبان چیزی نیست که تغییر کنه 

من خودم رتبه۱۲۴ کنکور شدم چندین سال پیش 

البته کلاس میرفتم از بچگی 

کتاب شهاب اناری رو میخوندم

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
دست دو بگیر  زبان چیزی نیست که تغییر کنه  من خودم رتبه۱۲۴ کنکور شدم چندین سال پیش  ...

باشه

از دیوار سفارش بدم؟

زبان من الان در سطح upper intermediate هست کلاس حضوری هیچوقت نرفتم ولی علاقه دارم و به نوعی تا الان آهنگ و فیلم و کتاب میشه گفت زیاد خوندم

بنظرت از الان شروع کنم بطور جدی تا کنکور 1404 دولتی دانشگاه خوب میارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه از دیوار سفارش بدم؟ زبان من الان در سطح upper intermediate هست کلاس حضوری هیچوقت نرفتم ولی عل ...

میتونی از دیوار بخری یا بری کتابفروشی های شهرتون 

خیلیا کتاب دست دوم دارن 

من سطحم advanced بود

سطحت خیلی خوبه 

تا سال کنکورت خیلی وقت داری من در کنار کنکور تجربی کنکور زبان دادم ولی دیگه نرفتم رشته زبان

دولتی که هیچی اگه خوب بخونی ایشالا دانشگاه تهرانم میاری

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
میتونی از دیوار بخری یا بری کتابفروشی های شهرتون  خیلیا کتاب دست دوم دارن  من سطحم advan ...

مرسی از دلگرمیت ^^

من گرافیکم اول هدفم دانشگاه تهران بود برای رشته های هنر

ولی متوجه شدم دوست ندارم دانشگاه رو هنر بخونم الان می‌خوام تمرکزمو بزارم روی زبان