سلام دوستان تجربه دارم که نتیجه گرفتم ازش کاملا منطقیه
بعد ماه رمضون به این نتیجه رسیدم دو وعده مهم تو خوردن داریم یکی صبح برا اینکه فعالیت روزانه رو انجام بدیم و یکی هم غروب ,وعده سحر یا صبح سنگین که بشه تا چند ساعت فعالیت کرد و وعده غروب در حدی که بدن گرسنه نباشه دقیقا ما برعکس انجام میدیم اکثرمون صبحونه نمیخوریم ,یه سریامون ناهار در حد ترکیدگی و یه سریا شام در حد ترکیدگی میخوریم هر دو اشتباهه
ما اصلا نیاز به وعده ناهار نداریم و ناهار سنگین خوردن باعث خستگی و کسلی میشه و نمیتونید فعالیت مفید داشته باشید ,
شام هم طبق توصیه امامانمون باید خورده بشه ولو یه لقمه
در روایت هست که (من ترک العشاء نقصت منه قوه ولاتعود الیه) هر کس شام را ترک کند قوتی از او رفته ودیگر برنمیگردد
در قرآن آمده در بهشت مومنان با دو وعده غذای صبح و شب پذیرایی میشوند.”(صباحا وعشیا)”
,و گفتن از شام تا خواب باید سه ساعت فاصله باشه
پس نتیجه ای که من گرفتم و جواب داد
صبحونه کامل من جای ناهار رو با صبحونه عوض کردم یعنی برنج و خورشت و حتی سرخ کردنی مثل وعده سحر
,ناهار هم یه چیز ساده مثل صبحونه وشام هم چیزی باشه که چرب و سنگین نباشه
به نکته مهم زمان شام یا ناهار اگه تا دو ساعت بعد از ناهار و یا شام میخواین بخوابید بشقابتون رو نصف و یا کمتر از نصف کنید نترسین بعد یه مدت عادت میکنید چون بدن تو هضم به مشکل میخوره و باعث میشه شکم بیارید و چاق بشین
میوه هم تا عصر خورده بشه ,یه چیزی ,غذای چرب رو برا اینکه کمتر بخورین تلقین کنین این غذا جمعیه یعنی هر وقت سه چهارنفر باهاتون بودن بخورین که تقسیم کنید و کمتر بخورین,اینجوری جلوی هوس و ولعتون هم گرفته میشه