2777
2789

از اول مهر که مدارس شروع میشه.. یه بچه مدرسه ای دارم.یه چهارسال..

محل زندگیم با محل کارم منطقه ش فرق داره و دورن تقریبا..

محل کارم تو منطقه ای از تهرانه که تو طرحه.. و نمیشه هرروز ماشین ببرم.. دقیقا وسط طرح..

بچه مدرسه ایم رو میخوام ببرم مدرسه خودم.. کوچیکه روهم مدرسه مون مهد و پیش دبستانی داره.. ببرم اونجا..

الان تنها مشکلم اینه که چطوری بچه چهارساله رودصبح تو اون شلوغی و ازدحام مترو ببرم بیارم..

مهدهای اینجارو دخترم اصلا دوست نداره و واینمیسه..

موندم چیکار کنم.

شما چه پیشنهادی دارید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها پیشنهادم اینه اگه امکان مالی داری براشون سرویس بگیری خودت با مترو بری

خب براشون سرویس بگیرم خودم هم باهمون سرویس میرم میام دیگه...

خودم تو همون مدرسه ای شاغلم که هردوشون میخوان برن

طرح زوج و فرده.. آلودگی نیست.. یه روز درمیون میشه ماشین آورد.. یا قبل هفت مدرسه باشیم

همین کارو بکن اگه ماشینت زوجه که خوبه اون دوروز رو مترو یا اسنپ برو ناچاری

یا فقط صبحشو اسنپ بگیر روزایی که پلاکت نیست ظهر راحت با مترو بیایین

👻
خب براشون سرویس بگیرم خودم هم باهمون سرویس میرم میام دیگه... خودم تو همون مدرسه ای شاغلم که هردوشون ...

اگه میشه باهاشون برین که چه بهتر

اما اونجوری میشه آژانس

من گفتم سرویس

مثلا خودِ مدارس سرویس معرفی میکنن که باید خودتون بسنجید کدوم هزینه ش کمتر درمیاد

حالا دختر بزرگتون میشه با خودتون با مترو برید و بیایید ولی بچه ۴ ساله سخت میشه براتون

طرح زوج و فرده.. آلودگی نیست.. یه روز درمیون میشه ماشین آورد.. یا قبل هفت مدرسه باشیم

طرح زوج و فرد رو من همش قاطی میکنم

ببین دیگه اینطوری نیست فکر کنم

یعنی کلا ۲۰ روز در فصل میتونی ببری

دیگه ربط به زوج و فرد پلاکت‌نداره

یا قبل از شروع طرح برید که همون ساعت ۶، ۶ و نیم میشه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خوب نصف هفته رو با ماشین خودت برو ، یه روز اسنپ بگیر یه روزم با مترو برو

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من الان رو نمیدونم ولی چند سال قبل مترو استفاده میکردم خیلی شلوغ بود و به زور گاهی سوار میشدم و هیچ حرکتی نمیشد کرد. با بچه که فک نکنم بتونی. حداقل کوچیکه رو مهد نزدیک خونه بذار. یا مجبوری به سرویس بگیری یا هر روز اسنپ که دردسره. 

اگه امکان جابجایی محل کارت نیست یه چند سال برو اجاره کن نزدیک اونجا و خونه ات رو بده اجاره. ولی واقعا سخته و منم دو تا بچه دارم ومهد و مدرسه نزدیک همن و تابستون اکثرا اسنپ میگیرم چون گرمه. 

خب سرویس بگیر راحت خودتم باهاشون برو

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
سرویس ماهی چهار پنج میلیون میشه.. نصف حقوقم میره

چارش یا سرویسه یا وقتای که خودت نمیتونی ماشین ببری اسنپه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

الان دیگه طرح زوج و فرد نیست طرح آلودگی هوای که بیست روز در فصل مجازی ماشین ببری 

من الان خونم تو طرح آلودگیه ماشینمو تو سیستم ثبت کردم میتونم تا قبل از ساعت هشت صبح و بعد از پنج بعدازظهر ماشینو بیرون ببرم