2777
2789

منطورم اینه که بعصیا بطور کلی این تصورو دارن که پزشکای مرد بهتر از پزشکای زنن؛ در حالی که مثلا تو کلاس ما بیشتر کسایی که درسشون عالیه دخترن و اگه تاپ های کلاسو بررسی کنیم بیشترشون دخترن و تعداد کمتری پسر هستن ؛ 

خیلی همیشه تلاش میکنم و کلا خیلی از بچه ها سوالاشونو ازم میپرسن، حتی بعضی وقتا استاد خودش میرفت و میداد جسدو من برای بچه ها توصیح بدم انقدر درسم خوب بود ولی همیشه نگرانم که در آینده بیمارا کمتر بهم اعتماد بکنن نسبت به یه مرد🥲💔💔

یا مثلا یه خلبان زن با مرد چه فرقی داره، چنتا خلبان زن داریم که داشتن خاطراتشونو میگفتن که مردم میترسن میفهمن خلبان زنه🙃🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو تخصص های دیگه بازم بگیم اشکال نداره اینجوری فکر کنن .. ولی فک کن بعضیا دکتر زنان و زایمانشون مرده اصلا اینا رو نمیفهمم واقعا من اصلا مذهبی نیستم منظورمم بحث محرم نامحرمی و این چیزاش نیست ولی خیلی یجوریه بنظر من

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یکی از اشنایانی که تو بیمارستان کار میکرد میگفت پزشکای خانم خیلی بیشتر از اقا خطا دارن تو کار

دنبال شغل نیستم صرفا اگر تاپیکی درموردش زدم واسه کمک و ایده دادن و تبادل نظر هست 

از بس احمقن مثلا دکتر زنان من موندم با چه رویی میرن پیش دکتر مرد پاپسمیر انجام میدن 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

نمیدونم قضیه چیه ولی اطرافیان و حتی خودمم اعتماد بیشتری به دکتر های مرد داریم😅😅🤣🤣

من رفتم دندونپزشکی ،دندونم رو کشید(دکتر خانم)

بعد گفت تو حتما باید ۲۵ میلیون بدی من اول ارتودنسی کنم بعد ده میلیون بدی تا یدونه ایمپلنت کنم....😐

من دندونام بشدت صاف و ردیفه و جای زیادی هم بود برای ایمپلنت اون دندونی که کشیدم

رفتم یه دکتر که آقا بود،اون گفت یک هفته دیگه که لثه ت ترمیم شد بیا ایمپلنت کنم،و منم رفتم😄

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
حالا تو تخصص های دیگه بازم بگیم اشکال نداره اینجوری فکر کنن .. ولی فک کن بعضیا دکتر زنان و زایمانشون ...

من پدرم پزشکه مادرم رو نزاشت پیش پزشک زنان خانم بره چون سر عمل ها میدیدشون میگفت اقایون تو عمل خیلی بهترن

خداروشکر چند بار عمل داشت هیچ مشکلی پیش نیومد 

یکی از اشنا ها پیش یه خانوم عمل انجام داد لوله حالب رو سوراخ کرد دکتر ۱ سال دستش بند بود 

دنبال شغل نیستم صرفا اگر تاپیکی درموردش زدم واسه کمک و ایده دادن و تبادل نظر هست 

اونو نمیدونم ولی ارایشگر های مرد خدایی از یه سری ارایشگر های زن بهترن فک کن دو نفر برای بار اول میرن دکلره ارایشگر خانم میسوزونه موها رو ولی مرد قشنگ تر تمیز درمیاره یه یخی خوشگلم روش میندازه😂

چه زود یک سال شد....😔💔   

تفکرات جاهلانه تو قدیم هم اصلا زنا رو دکتر حساب نمیکردن 

من خودم دکتر داخلی یه بار رفتم یه مرد بود کلا ۲،۳ دقیقه بیشتر داخل نبودیم فوری دارو نوشت گفت برید 

بعدش یه دکتر داخلی دیگه رفتم زن بود حدود یه ربع داخل بودیم انقدر دکتر خوبی بود کلی توضیح داد فشارم گرفت همه کار کرد

دکتر خوب و بد ربطی به جنسیت نداره 

از بس احمقن مثلا دکتر زنان من موندم با چه رویی میرن پیش دکتر مرد پاپسمیر انجام میدن 

دکتر های مرد رنان معمولا خیلییی با تجربه هستن 

یه بار مطبشون برین میبینین چقدررررر شلوغه 

واسه سلامتی دیگه باید از یه سری چیزا گذشت

الان نظر دوستان رو خوندم،وای من اصلا و ابدا تا جایی که مجبور نشم امکان نداره دکتر آقا انتخاب کنم! دکتر زنان که بمیرمم پیش مرد نمیرم،ولی مثلا دندانپزشکی مجبور شدم برم چون دکتر خانم تله ی پول پهن کرده بود برام😐😑

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️