2777
2789
عنوان

چرامن💔

324 بازدید | 18 پست

۱۲سالم که بود کلاس ششم بودم پسر همسایمون بهم تجاوز کرد از پشت نمیتونم فراموش کنم حالم از خودم بهم میخوره از مادرم ک مواظبم نبود چرا من الان بیست سالمه یه پسر دارم پلی عمش توفکرم خیلی خوشبختم پلی احساس خوشبختی نمیکنم میخام بمیرم خسته شدم اخه ورا من چرا عقلم نکشیدچرا چرا تاوان پس نمیده

خدای مهربونم شکرت🌈🌱❤

عزیزم کاریه که شده 

مقصر مادرتون بوده نه شما

چرا خودتو سرزنش میکنی 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی چجوری انفاق افتاد🤒 خودت بهش اجازه دادی یا زورکی بود؟

تجاوز اسمش باخودشه

بزن لغت نامه دهخدا

یعنی وارد حریم کسی شدن بی انک او رضایت داشته باشد

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

ولی من ب کل فرانوش کردع بودم کلاس سوم ک بودم پسر عموم آلتشو ب اونجام میمالید گاهی انگشت میکرد کثافت الان میبنمش حالم ازش بهم میخوره میترسم باهاش حرف میزنم چون ممکنه به روم بیاره اونموقع ها حس خوبی داشتم ب اون کارش ولی الان هی میگم ایشالا بره زیر تریلی کره خر

"وقتی توی نگرانی غرق شدی خدا همه چیز رو برات درست میکنه🤍🕊:)"
خودت اجازه دادی؟. بنظرم ازش مدت زیادی گذشته نو نکنش و بچسب ب زمان حال

تجاوز نوعی خشونت جنسی است که معمولاً شامل آمیزش جنسی می شود و توسط فرد یا افرادی به رغم رضایت شخص انجام می شود. این عمل می تواند با اجبار فیزیکی، تهدید، .

بعضیاتون چرا اینجوری هستین خودت خواستیو خودت اجازه دادی چیه داره میگه تجاوز پیشنهادم به اسی اینه که حتما بره پیشه روانشناس تا این ناراحتی روحی و روانیش درمان بشه

بابغض لبخند بزن بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست.....🖤                        
ولی من ب کل فرانوش کردع بودم کلاس سوم ک بودم پسر عموم آلتشو ب اونجام میمالید گاهی انگشت میکرد کثافت ...

اون موقع حس خوبی داشتی🤐🤔