2777
2789
عزیزم منم سال ۹۷ با انتقال دوم باردار شدم. دخترم الان ۴/۵ سالشه. مرکز ناباروری اصفهان انجام دادم

عزیزم خدا حفظش کنه. دکترتون 97 کی بود و دفعه چندم انتقال مثبت شد؟ 

تاپیکتون دیدم مجدد میخواین ای وی اف کنین ولی تهران، چرا مجدد اصفهان انجام نمی‌دید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا حفظش کنه. دکترتون 97 کی بود و دفعه چندم انتقال مثبت شد؟  تاپیکتون دیدم مجدد میخواین ...

سال ۹۷ دکترم نسرین حیدری بود که منو ارجاع داد به دکتر احمدی‌. بار دوم مثبت شدم.

چون با اون همه فولیکول و تخمک و آب آوردن شکم جنین هام کم میشد میخاستم برم تهران، رفتم و با دکتر اونجا هم مشورت کردم‌ که گفتن با توجه به شرایطت هرجا بری نتیجه همینه. دیگه منم ماه پیش همین اصفهان با دکتر مرضیه رضایی انحام دادم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سال ۹۷ دکترم نسرین حیدری بود که منو ارجاع داد به دکتر احمدی‌. بار دوم مثبت شدم. چون با اون همه فولی ...

نتیجه امسال چی شد؟ چرا الان نگرفتین پیش دکتر احمدی؟ 

از بین دکترای خانم اصفهان کی خوبه برای آی وی اف؟ 

نتیجه امسال چی شد؟ چرا الان نگرفتین پیش دکتر احمدی؟  از بین دکترای خانم اصفهان کی خوبه برای آی ...

این بار ۲۲تا تخمک داشتم که ۱۱تا جنین شد و فریز کردن.

لولم هیدروسالپنک هست و چسبندگی دارم بخاطر اندومتربوز، اول باید لاپاراسکوپی کنم، بعد انتقال بدم.

ببین اگر نیاز باشه پزشکای دیگه شون ارجاع میدن به احمدی و کلانتر و بقیه شون هم واقعا خوبن. احمدی خیلی پیره، نمیتونه حرف بزنه. اما با بقیه من قشنگ صحبت میکنم و سوال هامو میپرسم.

دکتر مرضیه رضایی خیلی خوبه که البته گفت از مهرماه میره شهیدبهشتی دوره بگذرونه.

دکتر دهقانی هم خوبه.

الهه رفائی هم خوبه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
این بار ۲۲تا تخمک داشتم که ۱۱تا جنین شد و فریز کردن. لولم هیدروسالپنک هست و چسبندگی دارم بخاطر اندو ...

ممنون عزیز جواب سوال هام را میدی. ان شاالله موفق باشی. من 1 انتقال منفی داشتم دکترم نقشینه بود بیمارستان بهشتی. فقط 1 انتقال دیگه میتونم داشته باشم اگر خدایی نکرده نشد باید مجدد پانکچر کنم. هم روحیم ریخته به هم هم مرددم کدوم دکتر را انتخاب کنم. از چند تا دکتر که پرسیدم از بین خانما کی خوبه گفتن تهرانی، 1 بار پیش تهرانی ای یو ای کردم. کلا سردرگمم

ممنون عزیز جواب سوال هام را میدی. ان شاالله موفق باشی. من 1 انتقال منفی داشتم دکترم نقشینه بود بیمار ...

ان شاءالله که اون جنین برات بگیره اما اگر خواستی مجدد پانکچر کنی برو کلینیک مشتاق. من دکترای تیم اونجا رو بیشتر قبول دارم تا بقیه رو.

مشکلت چیه شما؟

من باید لاپارا شم. پیش دکتر روح الامین نوبت گرفتم و رفتم نوبت عمل بزنم که یکی از مریض ها رو دیدم که قرار بود لاپارا شه ولی شکمشو دکتر باز کرده بود، دیگه منم ترسیدم و نوبت عمل نگرفتم و اومدم.

حالا در تلاشم پیش دکتر آصف جاه تهران نوبت بگیرم. دعاکن تا شهریور جور بشه و انجام بشه😣

ان شاءالله که اون جنین برات بگیره اما اگر خواستی مجدد پانکچر کنی برو کلینیک مشتاق. من دکترای تیم اون ...

ان شاالله پیش هر کس صلاحته جور بشه

مورفولوژی همسرم 3 هست. دکتر گفت خودم هم یه مقدار حرکت که اسپرم برسه به تخمک کند. در واقع مشکل خاصی نیست ولی خوب خواست خدا نبوده

به نظرتون دکترای خانم مشتاق را آدم برم مطب بهتره یا خود مشتاق بره بهتره؟ 

ان شاالله پیش هر کس صلاحته جور بشه مورفولوژی همسرم 3 هست. دکتر گفت خودم هم یه مقدار حرکت که اسپرم ب ...

ان شاءالله بهترین نتیجه رو بگیرید.

دکترای مشتاق مطب ندارن. فقط میان کلینیک

ممنون عزیز. فشارکی که داره. مرضیه رضایی گوگل، زده طرفای بزرگمهر 

فشارکی جز دکترای کلینیک نیست.

دکتر رضایی آدرسی که گذاشته همون مرکز ناباروریه