2777
2789

من پارسال یدونه جنین انتقال دادم منفی شد مجدد وقت گرفتم برای دوماه دیگه ۳تا جنین دارم که انتقال میدم اگر جدا نشدم و زندگی خوب شدو انتقال دادمو مثبت شدم بهت میگم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۹۵ مرکز رویان پانکچر انجام دادم و اولین انتقالم مثبت شد ولی سقط شد و دومین انتقالم سال ۹۶ موفقیت آمیز بود و خدا دختر قشنگم رو بهمون هدیه داد و بعدش هم دو بار طبیعی باردار شدم و ۲ تا پسر هم دارم .

من پارسال یدونه جنین انتقال دادم منفی شد مجدد وقت گرفتم برای دوماه دیگه ۳تا جنین دارم که انتقال میدم ...

عزیزم نمیخوام جو تاپیک نا امید کننده بشه، چون افرادی که تو این پروسه هستن خیلی از لحاظ روحی به هم ریخته میشن، امیدوارم بهترین برات رقم بخوره

من سال ۹۵ مرکز رویان پانکچر انجام دادم و اولین انتقالم مثبت شد ولی سقط شد و دومین انتقالم سال ۹۶ موف ...

عزیزم خداراشکر چه خوب که 2 تا طبیعی باردار شدی، کاش منم همین ماه طبیعی باردار باشم. دکترتون کی بوده برای موفق؟ 

عزیزم خداراشکر چه خوب که 2 تا طبیعی باردار شدی، کاش منم همین ماه طبیعی باردار باشم. دکترتون کی بوده ...

ممنون عزیزم ، ان شا الله شما هم طبیعی باردار بشید .

من انتقالم رو با دکتر معدنی در رویان انجام دادم خانمی . 

من سال ۹۵ مرکز رویان پانکچر انجام دادم و اولین انتقالم مثبت شد ولی سقط شد و دومین انتقالم سال ۹۶ موف ...

سلام عزیزم من شما رو از تاپیک تورک آنا یادمه.

خدا دسته گلاتونو حفظ کنه😍

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

عزیزم منم سال ۹۷ با انتقال دوم باردار شدم. دخترم الان ۴/۵ سالشه.

مرکز ناباروری اصفهان انجام دادم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم ، سلامت باشید ، من متاسفانه شما رو یادم نیست ، شما در چه حالی هستید الان ؟ بچه دارید ؟

بله عزیزم. منم سال ۹۷ باردار شدم با دومین انتقال.

الان هم برای دومی در تلاشم. ۱۵تا جنین دارم.

باید لاپارا بشم، بعد انتقال بدم ان شاءالله

بله عزیزم. منم سال ۹۷ باردار شدم با دومین انتقال. الان هم برای دومی در تلاشم. ۱۵تا جنین دارم. باید ...

به سلامتی عزیزم ، خدا فرزند شما رو هم در پناه خودش حفظ کنه و فرزندانی سالم و صالح بهتون عطا کنه . 

به سلامتی عزیزم ، خدا فرزند شما رو هم در پناه خودش حفظ کنه و فرزندانی سالم و صالح بهتون عطا کنه .&nb ...

ممنون عزیزم. خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون🥰