2821
2789
عنوان

الان ازحرم امام رضابرگشتم هتل

64 بازدید | 50 پست
سلام دوستان.دیروزگفتم که فرداصبح زودعازم مشهدیم.امروزساعت ۳ عصررسیدیم والان تازه ازحرم اومدیم خونه.همه رودعاکردم وبرای اونایی که نی نی ندارن دعاکردم دامنشون سبزشه.ایشالاهمه تون نصیبتون شه زیارت آقا. حلقه م روهم که نذرکرده بودم اگه باردارشدم بدم،بردم نذورات وانداختم توی صندوق.وبعدش بادخترم رفتیم زیارت ضریح.بعدش برگشتیم پیش شوهرم وازتوی کیفش یه جعبه کوچولودراوردوبهم داد.یه حلقه خیلی خوشگل برام خریده.😍😍😍خیلی خوشحال شدم.گفت دوست ندارم هیچوقت بدون حلقه باشی😙 فردابازم میرم حرم.اگه دوست داشتین اسماتونوبنویسین تادعاکنم براتون.
سارینای قشنگم عاشقتم دخترم.فرشته کوچولوی مامان وباباش ۲۷ دی ۹۴ زمینی شدودنیامونوزیروروکرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااای خوش ب سعادتت براامام زمانمون دعا کن. برا منم دعا کن.برا نینی تو دلم.همسرم.زندگیم.براعاقبت بخیر شدن.برا همه چی.دستت درد نکنه😊🌹 زیارتتم قبول.ان شاءالله نینی گلت صالح و سالم بیاد بغلت و زندگیت پراز عشق و ایمان و شادی باشه همیشه.

خدایا تورو بحق عزیزان درگاهت،کمک کن همه ی نی نی ها به موقع و صالح و سالم بیان بغل ماماناشون.آمین🙏

عزیزم زیارت قبول...خیلی دعا کن واسم ...
وقتی میگویم التماس دعا یعنی دیگر از دست خودم کاری بر نمی آید یعنی بریده و خسته ام....خدایا بحق نا امیدی آقا ابوالفضل و بحق دلشکستگی امام حسین بزار انتظارم تموم بشه به منم یه نی نی ناز بده...اگه چشمت ب امضام خورد التماس دعا ... اگه این اسمش بهاره و قراره ک از تو خبری برام نیاره نمیخوامش..اگه این اسمش بهاره و قرار ه بیشتر از ابرای اون دوتا چشم من بباره نمیییخوامش...عید و بی تو نمیخوام ..رختای نو نمیخوام..سال تحویل ک هیچ ..دنیارو بی تو نمیخوام...