2777
2789

دوستان میشه راهنماییم کنید من هر کرمی میگیرم پوستم جوش میریزه . یه ضدآفتاب مخصوص پوست چرب که پوشانندگی هم خوب باشه 

《می گویند فردا بهتر خواهد شد اما مگر امروز فردای دیروز نیست》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فلویید مای بی رنگ میزنم 

خیلی سبک و خوبه

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

درماتیپیک ،لارفارر،اسکین وان، 

درماتیپیک هم خیلی خوبه ضد جوشش من راضی بودم 

اسکین وان هم جدیدا میزنم پوستم جوش جدید نزده باهاش

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
بایدpsضدافتابت 60اینا باشه هر۴ساعتم تمدیدکنی. psرنگیا کمه تمدیدم نمیشه کرد

مرسی عزیزم . پوستم هیچ کرمی بهش نمیسازه و سریع جوش میریزه میخام برم مهمونی ضدآفتاب میزنم برا همین گفتم یه ضدافتاب رنگی که پوشانندگیش هم خوب باشه بگیرم به جای کرمای دیگه استفاده کنم . که حداقل یکم پوستم یکدست بشه

مرسی عزیزم . پوستم هیچ کرمی بهش نمیسازه و سریع جوش میریزه میخام برم مهمونی ضدآفتاب میزنم برا همین گف ...

یکاری کن کرم نزن بجاش خط چشمو یکم کالسینرزیرچشات بزن انگاری که ارایش داری قضاوت دیگرانم ول کن

باش اصن حق باتوعه👏
یکاری کن کرم نزن بجاش خط چشمو یکم کالسینرزیرچشات بزن انگاری که ارایش داری قضاوت دیگرانم ول کن

مرسی عزیزم