2777
2789
عنوان

دخالت در دعوای دیگران

439 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

تا حالا شده رابطه تون با کسی خراب بشه؟؟

بعد به کسی هم چیزی نگید و فقط ببینید که رفتار بقیه هم با شما تغییر کرده!!! چرا؟! چون طرف مقابل شما رفته دعوای بین تون رو به اونا گفته و اونا هم به بدترین شکل ممکن شما رو قضاوت کردن و علیه شما جبهه گیری کردن...

خب!!! حالا شما می مونید این وسط هاج و واج که من اصلا کاری به اینا نداشتم!!! من مشکلم با شخص دیگه ای بوده... اینا چرا دخالت کردن؟!

📍خب حالا برگردیم به صحنه ی اول:

دو نفر دعوا کردن... هر دوشون هم حرف های ناراحت کننده ای به هم زدن و هر دو هم فکر می کنن حق با خودشون بود... بالاخره تو هر دعوایی هر دو طرف مقصر هستن... حالا یکی بیشتر یکی کمتر...

چیزی که باعث آزار میشه این هست که اونایی که تو دعوای بین دو نفر دخالت میکنن هنوز به این سطح از آگاهی نرسیدن که نباید تو دلخوری دو نفر وارد بشن و یک طرفه قضاوت کنند؛ چرا که اون دو نفر اول و آخر با هم آشتی می کنند و این وسط ماها هستیم که با قضاوت بی جا و یکطرفه مون شخصیت خودمون رو زیر سوال بردیم.

به امید اینکه همه ما آدم ها به این سطح از آگاهی برسیم🙃🙂

اگر نظر یا تجربه ای تو این مورد دارید بگین تا تونسته باشیم به رشد همدیگه کمک کنیم🌈

جاری مثل رود🌱💛🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چندنفرمنوقضاوت کردن هنوزازشون دلچرکینم باطرفم آشتی کردم خداروشکرالانم میونمون خوبه فقط این وسط د ...

دقیقا آدم چهره ی واقعی آدم های اطرافش رو می شناسه... وگرنه دو طرف که اول و آخر آشتی میکنن.

جاری مثل رود🌱💛🧡

من باردار شدم وضعیت مالی خراااب.موقع زایمان خانواده شوهرم باهام درافتادن ب دلایل مسخره ..شهر غریب بودم..دعواهای بدی شد..شوهرم وسط گیرکرده بود طرف من باشه یاخانوادش.

قهر کردم اومدم خ بابام..شوهرم اومد اشتی شرط برگشت رو زندگی توشهر خودمون گزاشتم..قبول کرد توهمین وسطا مادرش فوت کرد بدون اینکه بتونه بچه رو سیر ببینه..تقصیرخودشونم بود بخاطر کاراشون..ازشون فراری شده بودم.

سر ختم وایناش فامیل شوهرم خییییلی تحقیرم کردن چزوندنم..اذیتم کردن ..فقط بصرف فامیل بونشون.از هیچی خبر نداشتن خیلی جاها ب رغم دروغایی ک از من شنیده بودن بی محلی کردن بهم

پشت سرمادرم خیلی حرفا زدن.پدر شوهرم الان خیلی پیر شده یموقع بمامانم گف حلالم کن

اما مگ میشه بدکنی بعد راحت بیای فقط بگی حلالم کن..

بمن میگفتن قاتل😔تاخیلی وقت بعدش حرفا میشنیدم ..پشت سرخودمو مادرم..خیلی تلاش کردم تا از یادشون بره و اوضاع ب حالت عادی برگرده..

یه مورد دیگم هس ک الکی قضاوتم کردن 

من باردار شدم وضعیت مالی خراااب.موقع زایمان خانواده شوهرم باهام درافتادن ب دلایل مسخره ..شهر غریب بو ...

برای من هم شرایط مشابه شما پیش اومد اما گذر زمان شرایط رو به نفع من تغییر داد و هم طرف دعوا و هم اطرافیان رو سیاه شدن.

جاری مثل رود🌱💛🧡

دیگه مظلوم نباش♥️ به جاش محکم و قاطع باش🙂🙃

نه دیگه نیستم.چون زود ازدواج کردم بچه بودم سیاست نداشتم..خیلی وقته نمیزارم کسی حقمو بخوره یاالکی قضاوتم کنه..

البته ب همسرم ربط داشت پشتم نبود

من باردار شدم وضعیت مالی خراااب.موقع زایمان خانواده شوهرم باهام درافتادن ب دلایل مسخره ..شهر غریب بو ...

میدونی من به این باورم توبدترین شرایط هم قرارگرفتیم فاصله بگیریم ولی قهرنکنیم دقیقاواسه همچین روزامیگم چون این وسط انقدرتماشاچی هستن که دنبال سوژه باشن خودشونوکاسه داغترازآش کنن

برای من هم شرایط مشابه شما پیش اومد اما گذر زمان شرایط رو به نفع من تغییر داد و هم طرف دعوا و هم اطر ...

برای من روسیاه نشدن اما شاید باگذر زمان اشتباهای خودشونم کمی قبول کردن..اما فامیل شوهرم خیلی مغرورن..یعنی یچیز بفهمن ادمو له میکنن..

نه دیگه نیستم.چون زود ازدواج کردم بچه بودم سیاست نداشتم..خیلی وقته نمیزارم کسی حقمو بخوره یاالکی قضا ...

آفرین آفرین آفرین♥️

منم یه زمانی شجاع نبودم و می ترسیدم حتی حرف بزنم برای همین بعضی ها سواستفاده میکردن اما الان اینقدر باسیاست و قاطعیت رفتار می کنم که بحثی پیش بیاد هم دخالت نمیکنن.

البته روی خودم هم خیلی خیلی کار کردم تا به این آرامش رسیدم.

جاری مثل رود🌱💛🧡