2777
2789
چرا ولی برای خودش استفاده شد خدارحمتش کنه🤣🤣🤣

کاش یکی هم از سفر زیارتی برا من کفن میاورد🤕🤕

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم استفادش کرد

این بده🤕🤕

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چه کار خوبی کردین  واقعا شاد کردن دل این بچه ها خود اون فرد رو بیشتر شاد میکنه🌸

اره دقیقا 😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
زنموم ۱۳سالم بود ماهیتابع رژیمی بهم داد 😒

در واقع به مامانت داد

مثل بچگیا ما که ست استکان و لیوان میاوردن😄

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

برای من هیچ هدیه ای قشنگ تر و خاص تر از گل نیست.خداروشکر همسرم گاهی برام میگیره و به تعداد گل هام اضافه میشه،کلی انرژی میگیرم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

اووووه چه بد برگشت به خودش😂😂😂 خدابیامرزتش

خدارحمتش کنه از همون روزاول با مادربزرگم لج بود🤣این دیگه تیرخلاص بود🤣از مکه برگشته بود برای ما عروسک اورده بود برای دختراش لباس برای مامانبزرگم کفن🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کاش یکی هم از سفر زیارتی برا من کفن میاورد🤕🤕

خدانکنه عزیزم ایشالا زنده و سلامت باشی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نقاشی 

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"