اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عموی مامانم رفته بود کربلا مامانم بهش گفته بود برای مادربزرگم از اونجا کفن بیار😐 چون اینجا میگه گرونه مادربزرگمم نزدیگ نود سالش بود اون موقع
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
اگه کسی رفت زبارت پول بده بگو برات بیارن مامانم به زنعموم پول داد گفت برام بخر بالاخره مرگ حق اگه خودت بهشون بگی بیارن اشکال نداره ولی به عنوان سوغاتی زشته
اگه کسی رفت زبارت پول بده بگو برات بیارن مامانم به زنعموم پول داد گفت برام بخر بالاخره مرگ حق اگه خو ...
خیلی وقته کسی ممیره حواسم باشه اگه کسی رفت حج بهش بگم
کفن خیلی گرونه؟مامانت چه سالی رفت چقدر داد بهشون؟
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕