2777
2789
عنوان

بیاین ببینین حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه خودت کم کمک خالیشون کن بزار لاغر شی خیلی گنده شدی 😔😭بخدا 62 کیلوم همش میگه گنده بهم 

حق داری

ولی اون بنده خدا هم مشکل داره دیگه

حالت غر نه،شب موقع خواب حالت درد و دل بغلش کن بهش بگو چقد خسته میشی

بهش بگو راهی نداره از خرجا کم کنیم کارگر بگیریم

بگو اگه واقعا نمیشه من بخاطرت هرکار میکنم

اینطوری تو ذهنش میره ک کارگر بگیره

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
نمیدونم چرا جدیدا مردا فک میکنن خرج زن دادن از وظلیفشون نیست!

آره شوهر منم ببین تقصیر خودمونه این زنا ببین تو اینستا به اسم پست های انگیزشی چه چرت و‌پرتارو دارن رواج میدن یه زن مستقل درآمد خودش رو‌داره یه زن آگاه دنبال پول گرفتن از همسرش نیست بعد اقایون هم اینارو میبینن و فقط اون نکته که به نفع خودشونه برداشت میکنن اصلا کار ندارن که به اون زنه آگاه و خوب باید اجازه کار بدی باید بذاری چیزی رو پولش رو‌کمک میکنه اندازه سهمش به نامش بخوره که 

بگو نمیخوام لاغر بشم هیکلم عالیه، همینی که هستم، والا بعضی از مردا خیلی پرو هستن

خیلی پشیمونم از ازدواج باهاش . با التماس میان جلو و آخرشم با ادعا میشن.ریده تو روزمرگی های من .دلم برای روزمرگی هام تنگ شده😔آخه آدم ساعت 4 ناهار میخوره؟ 

بخدا خسته شدم کارای خونه . کارای خودم . بارهای اون همیشه سردرد و کمبود خواب دارم 

سخته برای زن مگه چقدر قدرت و توان دارن زنا، بگو ببخشید عزیزم دیگه نمیتونم دست درد کمر درد دارم میگیرم این کار مرده نه من. 

قطعا تو مقصر نیستی وقتی یه شغل حسابی نداره و وقتی نصف کارش گردن توئه چرا باید طلبکار باشه 

بهش بگو تو هیچ فرهنگی جا بجا کردن بار به عهده زن نیست چون بدنش برای این کار طراحی نشده

تو هم اگه بدون بارکشی و زحمت و بی برنامگی تونستی برام لباس مارک و خورد و خوراک مناسب تهیه کنی بعد منت سرم بذار

البته قاعده اش اینه که اینا رو بگی ولی با درایت زنونه جوابش رو بده که من بلد نیستم الان بچه ها میان میگن بهت 

آره شوهر منم ببین تقصیر خودمونه این زنا ببین تو اینستا به اسم پست های انگیزشی چه چرت و‌پرتارو دارن ر ...

شوهر من شکز خدا اینطوری نیست.ولی خیلی مردا دیدم اینطوری شدن.حالا زن کار کنه ولی پولش برای خودشه .خرجیشو یاز شوهرش باید بده.اصلا مردی که پول نده قدر زنشم نمیفهمه

سخته برای زن مگه چقدر قدرت و توان دارن زنا، بگو ببخشید عزیزم دیگه نمیتونم دست درد کمر درد دارم میگیر ...

اره می‌خوام خودمو بزنم به کمر درد . ولی واقعا هم گاهی کمرم خیلی درد میگیره