بچه ها من قبل ازدواج یه دختر سحرخیز زرنگ بودم.ولی از وقتی ازدواج کردم بخاطر کار شوهرم شبها باید ساعت 3 بخوابم و از اینورم 9 صبح بیدار شم.بایدم هرروز ساعت 3 ناهار بخوریم شوهرم خیلی سر خودشو شلوغ کرده و منم باید همیشه کمکش کنم و کلی بار براش جا بجا کنم از اینورم کارهای خونه😔😔بخدا خسته شدم از این بی برنامگی شوهرم.امروزن داشتم بار خالی میکردم گفتم آخ خسته شدم. یهو داد زد چراخسته شدی؟ تو که هرروز داری بهترین غذاهارو میخوری و لباسای مارک میپوشی بعد نمیتونی یه بار جابجا کنی لعنتی .بعدم درو محکم بست و رفت😔😔😔بخدا هرروز کلی بار براش خالی میکنم چون کتفش مشکل داره خودش اصلا دست به چیزی نمیزنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم چرا جدیدا مردا فک میکنن خرج زن دادن از وظلیفشون نیست!
آره شوهر منم ببین تقصیر خودمونه این زنا ببین تو اینستا به اسم پست های انگیزشی چه چرت وپرتارو دارن رواج میدن یه زن مستقل درآمد خودش روداره یه زن آگاه دنبال پول گرفتن از همسرش نیست بعد اقایون هم اینارو میبینن و فقط اون نکته که به نفع خودشونه برداشت میکنن اصلا کار ندارن که به اون زنه آگاه و خوب باید اجازه کار بدی باید بذاری چیزی رو پولش روکمک میکنه اندازه سهمش به نامش بخوره که
بگو نمیخوام لاغر بشم هیکلم عالیه، همینی که هستم، والا بعضی از مردا خیلی پرو هستن
خیلی پشیمونم از ازدواج باهاش . با التماس میان جلو و آخرشم با ادعا میشن.ریده تو روزمرگی های من .دلم برای روزمرگی هام تنگ شده😔آخه آدم ساعت 4 ناهار میخوره؟
آره شوهر منم ببین تقصیر خودمونه این زنا ببین تو اینستا به اسم پست های انگیزشی چه چرت وپرتارو دارن ر ...
شوهر من شکز خدا اینطوری نیست.ولی خیلی مردا دیدم اینطوری شدن.حالا زن کار کنه ولی پولش برای خودشه .خرجیشو یاز شوهرش باید بده.اصلا مردی که پول نده قدر زنشم نمیفهمه