2777
2789
عنوان

بیاین ببینین حق با منه یا شوهرم

695 بازدید | 65 پست

بچه ها من قبل ازدواج یه دختر سحرخیز زرنگ بودم.ولی از وقتی ازدواج کردم بخاطر کار شوهرم شبها باید ساعت 3 بخوابم و از اینورم 9 صبح بیدار شم.بایدم هرروز ساعت 3 ناهار بخوریم شوهرم خیلی سر خودشو شلوغ کرده و منم باید همیشه کمکش کنم و کلی بار براش جا بجا کنم از اینورم کارهای خونه😔😔بخدا خسته شدم از این بی برنامگی شوهرم.امروزن داشتم بار خالی میکردم گفتم آخ خسته شدم. یهو داد زد چراخسته شدی؟ تو که هرروز داری بهترین غذاهارو میخوری و لباسای مارک میپوشی بعد نمیتونی یه بار جابجا کنی لعنتی .بعدم درو محکم بست و رفت😔😔😔بخدا هرروز کلی بار براش خالی میکنم چون کتفش مشکل داره خودش اصلا دست به چیزی نمیزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر بگیره خب، تو هم چند سال دیگه مشکل کتف و هزار تا درد دیگه می‌گیری، با این آدم قدر نشناسی هم که من دیدم ....

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

خیلی پر رو تشریف داره از اول نباید رو میدادی،غذا و لباسم وظیفشه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'