2777
2789
عنوان

سلام اینقدر اعصابم خورده

348 بازدید | 20 پست

من هشت ساله زندگی مشترک دارم بعد مادرشوهرم دیگه داره میشه صدسالش پدرشوهرم قبل از فوتش گفته خونه تا وقتی مادرتون زنده اس مال مامانته‌وقتی فوت کرد دیگه واسه ما میشه دوطبقه هم هست الان خواهر شوهرم ازاون خونه ها خریدن که با پیشرفت کار پول میدن تا حالا مستاجر بودن دیگه پول رهن و این چیزا نداشتن اومدن طبقه پایین ما پیش مامانش تا خونه ساخته بشه منم یه پسر شش ساله دارم می‌ره تو حیاط بازی می‌ره پیششون که خب پسر بچه اس چه‌کارش کنم دیروز رفته بود تو حیاط آب بازی کرده بود بعد تو کفش لباس آب ریخته بود عمه اش هم داد زد بهش گفت بی تربیت بخدا از دیروزه ناراحتم البته چندبار دیگه هم گفته حالا نمی‌دونم به شوهرم گفتم بهش تذکر میدی یا دفعه دیگه خودم جوابش رو میدم حالا به نظر شما من چکار کنم ؟؟؟

برای شادی روح پدرم صلوات😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ب شوهرت بگو تذکر بده دعوا هم درست نکنین بالاخره اونم دختر خونوادس از خونه سهم میبره

نه سهمی نداره اون خونه مال شوهرامه و تو خواستگاری هم گفته شدیمی از شرایطم همین بود که خانه داشت الان هشت ساله تمام مخارج مراقبت مامانش با شوهرمه 

نه سهمی نداره اون خونه مال شوهرامه و تو خواستگاری هم گفته شدیمی از شرایطم همین بود که خانه داشت الان ...

یعنی خونه ب نام همسر شماست؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عجب،خب چرا بچه رو تربیت نمیکنی که لباس مردم رو کثیف نکنه،؟چون تو خونه ب اسم شماست حق ندارید بچه رو ول کنید و بعد بگید خب بچه اس!بنظرم الان آدم خوبه ای خرابش نکن به خاطر شوهرت

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
بچه آت رفته تو لباس دیگران آب ریخته اونوقت میخوای تذکر هم بدی؟

تو کفش باباش خب ببین نمی‌دونم شما بچه دارید یانه ولی فکرش رو بکن یه بچه شلنگ بگیره دستش هزارتا ترفند شیطنت بچه گانه میزنه ساده ترینش که همین آبپاشیه 

عجب،خب چرا بچه رو تربیت نمیکنی که لباس مردم رو کثیف نکنه،؟چون تو خونه ب اسم شماست حق ندارید بچه رو و ...

مثلا من چکار کنم بازیه دیگه شیطنت بچه اس من اجازه نمیدم بچه ام بیرون بره پارکم کم میبرمش حرف زشت یاد میگیره خونه هم دیگه زندانیش کنم

تو کفش باباش خب ببین نمی‌دونم شما بچه دارید یانه ولی فکرش رو بکن یه بچه شلنگ بگیره دستش هزارتا ترفند ...

اره خب 

آنقدر حساس نباشید بهر حال عمه اش هست دشمنش که نیست 

حالا گفته بی تربیت که مثلا تذکر بده، اقدام به کتک زدن که نکرده