2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه پماد حس سر میکنه ولی عوارض داره پماد لیکوداین یه همچنین اسمی یه رب قبلش بزنی اوکیه این بخاطر مشکل ذهنته فک میکنی میمیری نه جانم اتفاقی نمیفته یه ذره عرضه داشته باش شوهرت گناه داره این لوس بازیا چیه آخه ....

اگرم نتونی دخول داشته باشی یعنی بکارت داشته باشی با رضایت خودت و همسرت دکتر برات اون بکارتت رو از بین میبره

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
سلام عزیزم من اولش خیلییی ترس داشتم بیش از حد جوری که جیغ میزدم و خشک خشک میشد و ترس داشتم از معزرت ...

یعنی من برم بی حسی تهیه کنم اسم مارکش چی بود برم داروخونه بخرم 

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید
حضوریه مطبش کجاست  آنلاین هم میشه ؟

از خودشون سوال کن

اینم سایت شونه mamasite.ir

• نشانی: تهران - فلکه دوم صادقیه -آیت الله کاشانی - خیابان سلیمی جهرمی - بن بست میخک - پلاک 8
  • تلفن:  44022005
  • واتساپ و تلگرام وقت دهی : 09022052005
  • ساعات حضور در مطب: هر روز  10 الی 17

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

یعنی من برم بی حسی تهیه کنم اسم مارکش چی بود برم داروخونه بخرم 

عزیزم برو دکتر برات مینویسه اسمشو یادم نیست ولی مال من اصلا نفهمیدم منم خیلی میترسیدم خیلییی 

ولی واقعا ترسم ریخت 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عزیزم برو دکتر برات مینویسه اسمشو یادم نیست ولی مال من اصلا نفهمیدم منم خیلی میترسیدم خیلییی  ...

جدی شمام منقبض و خشک میشدی؟

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید