2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 67 پست
مشاورم از ی پسری میگفت ک واقعا خیلی ضعیف بوده...تو ضرب و جمع عادیم مشکل داشته....میگفت تابستون باهام ...

چقدر قشنگ، درسته واقعا 

نمی‌دونم الان با این تاثیر قطعی سوابق تحصیلی چه اتفاقی میافته، چون اغلب افرادی که تراز خوب می‌خوان دیگه فقط نباید به هدف کنکور بخونن بلکه به همون اندازه هم باید برای پروسه وقت گیر امتحانات نهایی و یا ترمیم نمره وقت بگذارن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بله

موفق باشی، مطمئنم موفق میشی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر قشنگ، درسته واقعا  نمی‌دونم الان با این تاثیر قطعی سوابق تحصیلی چه اتفاقی میافته، چون اغل ...

میدونی اگه معدل دخترت امسال بهش تراز بالای ۸ هزار داده دنبال ترمیم نره بهتره...صرفا کنکورو بترکونه میتونه با تراز بالای ۸ هزار و کنکور عالی ب رتبه خوب برسه...اما اگه بده خب باید ترمیمم شرکت کنه

من امسال اشتباهم شرکت تو ترمیم بود...باید تمام وقتمو میذاشتم رو کنکور ک ترازم بالای ده هزار شه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
میدونی اگه معدل دخترت امسال بهش تراز بالای ۸ هزار داده دنبال ترمیم نره بهتره...صرفا کنکورو بترکونه م ...

درسته این ترمیم خودش وقت گیره تازه معلوم هم نیست نتیجه دلخواه بشه یا بدتر بشه 

بین فصل ازمون ، آی کیو کدوم سطحش پایین تره؟

فصل ازمون سطحش پایین تر از موج ازمون و ایکیوعه

تو زیست موج ازمون سوالاتش چالشی تر از ایکیوعه ولی ایکیو بخاطر پوشش کامل نکات خفن و پرتکرار خیلی منبع خوبیه

تو ریاضی هم ایکیو سطح سوالاتش بالاتر از موج ازمونه

میدونی اگه معدل دخترت امسال بهش تراز بالای ۸ هزار داده دنبال ترمیم نره بهتره...صرفا کنکورو بترکونه م ...

ولی نمره خوب گرفتن تو نهاییا خیلی اسون تر از کنکوره

منم تراز کنکورم بالاتر از نهاییا شد ولی اگر ترمیم نمیکردم تمام زحماتم به باد میرفت حتی ۱۹.۵ هم ترمیم زدم و بیستش کردم تراز نهایام هم حدودا ۹۶۰۰ شد

فصل ازمون سطحش پایین تر از موج ازمون و ایکیوعه تو زیست موج ازمون سوالاتش چالشی تر از ایکیوعه ولی ای ...

ممنون گلم

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
نه کنکور دومم بود

عزیزم رتبت خوب شد!؟

چند تا سوال بپرسم راهنماییم میکنی؟

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

بله رتبم خوب بود بفرما عزیزم

من ترمیم کردم ولی چون خیلی سال قبل دیپلم گرفتم ترازم 9200شدبااینکه زیر19نداشتم

ببخشیدشمابرای ریاضی ازآریان حیدری هم استفاده کردین یانه؟؟

من ترمیم کردم ولی چون خیلی سال قبل دیپلم گرفتم ترازم 9200شدبااینکه زیر19نداشتم ببخشیدشمابرای ریاضی ...

تراز سوابقتون تراز خوبیه تگز کنکورتون بالای ۹۸۰۰ بایسته تزاز کل و رتبه خوبی بهتونومیده اگر قصد پشت موندن دارید

برای ریاضی کلاس نرفتم خودم خوندم البته به همه توصیه نمیکنم چون ۶ ماه درصدم بالای ۳۰ نمیاومد با اینکه خیلی ریاضی میخوندم و حدودا بعد از این تایم پیوستگیم خودش رو نشون داد و درصد هام بالا اومد

تگر ضعف زیادی داری کلاس خوبه ولی مهم تر از کلاس تسته هرچقدر میتونی تست بزن بخش بزرگی از یادگیری با تست زدن انجام میشه

بله رتبم خوب بود بفرما عزیزم

فرشته جون میشه بپرسم چه ازمون هایی شرکت میکردی 

و اینکه کلاس میرفتی یا نه

من با درسنامه و تست متوجه میشم به نظرت برای آینکه سریع تر پیش برم کلاس نرم ؟؟

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

فرشته جون میشه بپرسم چه ازمون هایی شرکت میکردی  و اینکه کلاس میرفتی یا نه من با درسنامه و تست ...

ازمون قلمچی شرکت میکردم و ازمون های ماز هم تو خونه حب میکردم

نه من کلاس شرکت نمیکردم و خودخوان بودم اگر با درسنامه خوب پیش میری اصلا نیازی به کلاس نیست سعی کن تست زیاد کار کنی تا تسلطت بیشتر بشه حالا اگر برای مبحثی درسنامه خوندی و تست هم کار کردی ولی باز درصدت پایین بود براش کلاس رفع اشکال برو وگرنه نیازی به کلاس نیست

ازمون قلمچی شرکت میکردم و ازمون های ماز هم تو خونه حب میکردم نه من کلاس شرکت نمیکردم و خودخوان بودم ...

مرسی عزیزم برای وقتی که میزاری

برای ترمیم از کی خوندی  که نمرت بالا شد 

مرسی عزیزم برای وقتی که میزاری برای ترمیم از کی خوندی  که نمرت بالا شد

من ترمیم دی ماه شرکت کرده بودم و متاسفانه برای امتحانات تو همون فرجه خودشون وقت گذاشتم و خوندم الان اگر برگردم عقب یسری درس ها مخصوصا تخصصی هارو میزارم برای خرداد که کامل همه مباحث رو خوندم و تسلطم بیشتره

برای عمومیا از اواسط اذر به طور روتین شبی یکی دو ساعت وقت میزاشتم ولی برای تخصصی ها همون یکی دو شب قبل امتحان میخوندمشون که اصلا توصیه نمیکنم