2777
2789

مادر بزرگم یکماه پیش شکمشو عمل کرده بهش گفتن بخیه جذبیه امروز من نگاه کردم دیدم بخیه هاش آبی رنگ ان و انگار پلاستیکی ان و دونه دونه گره زدن ،لباسش که به بخیه ها میخوره اذیت میشه ..به نظرتون اشتباه نگفتن جذبیه؟اگه جذبی بود تا الان نباید جذب میشد؟

آبیه والله که ابی باید کشید من بواسیر جذبی زدن قهوه ای بود افتادش اصلا کش میداد تا یکی دوهفته بعدش ابی کشیدنیه ببرش دکتر بکشه بمونه میچسبه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبیه والله که ابی باید کشید من بواسیر جذبی زدن قهوه ای بود افتادش اصلا کش میداد تا یکی دوهفته بعدش ا ...

الان یکماه‌ عمل کرده هنوز هم جا عملش درد می‌کنه میگه لباسم میخوره بهش آتیش میگیرم و کمی التهاب هم داره 

الان یکماه‌ عمل کرده هنوز هم جا عملش درد می‌کنه میگه لباسم میخوره بهش آتیش میگیرم و کمی التهاب هم دا ...

خب دیگه حساسیت داده الان ببرینش دکتر شاید بخیه داخل شکم جذبی زده رو شکم جذبی نمیزنن چون در میره خطرناکه من اپاندیس عمل کردم و سزارین شدم بخیش چلاستیکیه و ابی و سبز بودن کشیدن سر ده روز داداشمم بخیه زد چند روز پیش ابی بود اونم کشید ببرینش بکشه شکم بخیه جذبی نمیزنن بخیه جذبی میدونی جنسش مثل مو سر میمونه می مپوسه و کش میاد ببرین طفلی داغون شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
آبیه والله که ابی باید کشید من بواسیر جذبی زدن قهوه ای بود افتادش اصلا کش میداد تا یکی دوهفته بعدش ا ...

سلام شما کی عمل کردی؟تهرانی؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
سلام شما کی عمل کردی؟تهرانی؟

سلام بله تهرانم چیرو عمل کردم بواسیر 92

سلام بله تهرانم چیرو عمل کردم بواسیر 92

بله بواسیر

اسم دکترتو میگی بی زحمت؟راضی هستی از عملت؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
بله بواسیر اسم دکترتو میگی بی زحمت؟راضی هستی از عملت؟

احمدرضا درشتی تو میلاد عمل کردم رایگان آره راحت شدم 

ببین قرگ انگور تازه بخر شاقشو بزن با دستت برگ‌چند تکه کن تو خونه بزار خشک بشه اگه تیکه تیکه نکنی پلاسیده میشه نباید نور خورشید بخوره بعد عملت اینو یه قاشق چایخوری تو شوپ کم اگه زیاد درست میکنی یکی دو قاشق بریز  ادامه بده یکی دوماه اول تقریبا هرروز بعد یک روز درمیون بعد چهار روز درمیون ادامه بده تا بشه چند ماه یک بار کم کم قطع رودت برای همیشه درست میشه