2777
2789
عنوان

کیا دارن خونه میسازن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بفروشیدیه جادیگه هزینه کنیدالبته نظرمن اینطوریه

اخه خیلی دوسش داشتم خونه ویلاییه حیاطش بزرگه نمی‌دونم چرا اینجوری کرد خیلی آدم مطمئنی بود 

درستش کنیم اوکی نمیشه؟

اخه خیلی دوسش داشتم خونه ویلاییه حیاطش بزرگه نمی‌دونم چرا اینجوری کرد خیلی آدم مطمئنی بود  درس ...

شب بهم پیام بده البته اگه بتونی ازساختمان عکس بگیری بفرستی بهتون میگم چکارکنیدفعلا بای

مگه سمت شما چجوری میسازن؟ 

ما فقط سفت کاری دادیم دست پیمانکار.سقف زد تحویل ما داد.بقیه خودمون کم کم داریم درست میکنیم.

تازه این بنده خدا ازبقیه ارزونتر گرفت.

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
خخخ نه بابا کی گفته مگه میخادپمپ ولوله کارکنه قیمت همونی هست که گفتم یه افقانی پیداکنیدواستون میکنه

به ما گفتن یه چاه دو در چهار،هشت میلیون پول میگیرن بکنن و آماده کنن.زیاد نیست؟؟

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
بالا کار نباشین بدترین مصالح و درجه سه استفاده میکنن مال ما الان بعد دوسال سرامیکای سرویس‌ها ترک خو ...

اره من دبدم مثلا میلگردو ازش میزنن یا قطر دیوار کم میکنن

کاشی سرامبکو ظاهرشو خوب انتخاب میکنن اما درجه ۲ و ۳

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
سلام متراژزمین چندمترهست ۲۲۰ مترزمین داریدیا کلا ۲۲۰ ساخت میخایدبسازیداگه زمینتون ۲۲۰ باشدنهایتا۱۴۰ ...

عزمزمه طبقه دومه خونه بابام می‌سازیم کل متراژ ۲۲۰ متر میشه زمین کامل ۳۲۰ متر هس  که من طبقه دوم می‌سازم