یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سینه هام تا چهل روز زخم بود شیر میدادم پامو محکم میگوبیدم زمین گریه میکردم خیلی دردددد داشت.اندازه ی نخود کوچیک از سر یکیشون کنده شده بود . ... انواع روش های درمانی هم امتحان کردیم متاسفانه پسرم هم شیر خشک نمیخورد ک راحت شیم. از اون سم تر یبار یهو گفتم من شیر نمیدم باید شیر خشک بخوره شوهرم با قاشق بهش میداد . یه دوازده ساعتی شیر ندادم سینه هام میخواست منفجر بشه از درد یعنی لباسم میخورد بهش میگفتم الان ک قش کنم😐😐این راه رو یادت باشه امتحان نکنی . در نهایت ی خانومی بهم همینجا گفت پلاستیک فریزر مربعی برش بده سینه ات رو با روغن زرد چرب کن اون پلاستیک رو بنداز روش مدام همش روش باشه در نیار فقط وقتی شیر میدی در بیار باز پلاستیک تمیز و روغن محلی یا همون روغن زرد یا کرمانشاهی. آقا خدا خیرش بده از درد و زجر خلاصم کرد