2777
2789

۱۰ روزه زایمان کردم به شدت سینه هام زخمه میگن با رابط میشه شیر داد، ممنون میشم تجربیاتتونو  بگید

❤خدایا سپاسگذارم که برای مصاحبه کاری دعوت شدم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربشو ندارم ولی چیزی که دیدم نشدنیه شما کرم شقاق سینه بخر تا سینه هات زود خوب بشه

چند مدل خریدم و زدم اصلا موثر نیست کارم شده گریه

شیر خشک بده شیر خودتو نده خیلی سخته بچه های الان اکثرا حساسیت و رفلاکس دارن به خاطرش نمیتونی هیچی ب ...

از نظر روحی انقدر داغونم هربار شیر میدم‌گریه میکنم

من سینه هام تا چهل روز زخم بود شیر میدادم پامو محکم میگوبیدم زمین گریه میکردم خیلی دردددد داشت.اندازه ی نخود کوچیک از سر یکیشون کنده شده بود . ... انواع روش های درمانی هم امتحان کردیم متاسفانه پسرم هم شیر خشک نمی‌خورد ک راحت شیم. از اون سم تر یبار یهو گفتم من شیر نمیدم باید شیر خشک بخوره شوهرم با قاشق بهش میداد . یه دوازده ساعتی شیر ندادم سینه هام میخواست منفجر بشه از درد یعنی لباسم میخورد بهش میگفتم الان ک قش کنم😐😐این راه رو یادت باشه امتحان نکنی . در نهایت ی خانومی بهم همینجا گفت پلاستیک فریزر مربعی برش بده سینه ات رو با روغن زرد چرب کن اون پلاستیک رو بنداز روش مدام همش روش باشه در نیار فقط وقتی شیر میدی در بیار باز پلاستیک تمیز و روغن محلی یا همون روغن زرد یا کرمانشاهی. آقا خدا خیرش بده از درد و زجر خلاصم کرد

آخی چه سخت یه سر هم عطاری بزن شاید چیز خوب گیر بیاری چون با رابط هم بچه به سینه خودت عادت نمیکنه نها ...

کم بشه حداقل یکم بخوره امروز شیرموز نخورد متوجه شدم با خون قاطی شده نمیخوره