2777
2789
عنوان

حالم خرابه بیایین

77 بازدید | 3 پست

وقتی میبینم مردم دارن واسه ایندشون تلاش میکنن،عکس های داف مانند که الان کل جامع تیپ لش اینا شدن،سرکار میرن،تابستون عشقوحال میکنن،ولی من تو خونه تنها ناراخت افسرده ساده ی خونه خراب شده خانواده ایی که پول ندارن حتی خونه رو بفروشن برن یجا بهتر هرروز فاتحه خونی یکی میمیره همش دعوا،منم که هیچ نمیتونم برم بیرون اخه هوا شهرمون خوب نیست همش گرمه خسته شدم دلم میخاد گوشی ببندم فقط قرص بخورم بخابم😔😔💔مدرسه هم دارع باز میشه باز دوباره درسا مشکلات بچگیم داره میره من خیلی ناراحتم🖤🥲میدونم نمیتونید کاری کنید بگید قرص بخورم فقط بخابم پیرفت جامعه نبینم حس میکنم عقب مونده ام

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

واییی چقدر منیییی

الان همه رو میبینم دارن دانشگاه دولتی میخونن معدل بالا کارای مهاجرتشون رو میکنن همه هم زبان شون فووول اصلا ناامید میشم

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم غصه نخور به جاش تو این فرصت نوجوانی که داری بشین رو مهارتهات کار کن 

تو سن نوجوونی باید تا میتونی علم کسب کنی به لحاظ ذهنی و جسمانی خودت قوی کنی بعد در جوانی یا حتی همون نوجوانی میتونی کار کنی. 

مدرسه که اصلا ولی دانشگاه هم مقدار نسبتا کمی اطلاعاتت رو بالا میبره. این خودت که باید در هر لحظه ببینی چی میخوای و خودت تلاش کنی که کار یاد بگیری و اطلاعاتت رو بالا ببری.

مشکلات هم که همیشه خدا هستن. برای همین میگم به لحاظ ذهنی که در آینده اجازه ندی چیزی تورو از مسیر موفقیت کنار بزنه. 

هیچوقت هم خودتو با کسی مقایسه نکن حتی اثر انگشت آدما باهم متفاوته چه برسه توانایی ها و مهارت ها و مسیر زندگی هر شخص❤️